Connect with us

Scena silovanja u seriji ‘Ubice mog oca’ šokirala Srbiju
Serije

Scena silovanja u seriji ‘Ubice mog oca’ šokirala Srbiju

Glumica Ivana Dudić otkriva da je emotivno podnela snimanje jezivih scena o kojima danas priča čitava Srbija.

U jednoj epizodi popularne serije Ubica mog oca, policajka Milanka je seksualno zlostavljana, a ove potresne trenutke je glumica Ivana Dudić, koja tumači taj lik, vrlo emotivno doživela.

“Za glumice nikad nije lako obnaživanje. Scene u toj epizodi su osim obnaživanja imale i dodatnu težinu. To je veliki i težak emotivni naboj, posle batina i silovanja, trebalo je ući u tu emociju. Obnaženost je tu u drugom planu, samo je deo te slike, ružne i teške”, rekla je Ivana Dudić.

Atraktivnoj glumici, pak, scene seksa nisu prijatne, ali sve to gleda kao deo posla. “To su sigurno najneprijatnije scene, treba se skinuti pred čitavom ekipom ljudi, a da se zadrži koncentracija i fokus. I da se naravno izbaci iz glave da će to gledati mama, tata, brat, prijatelji… Ali, nekako se izborim s tim, naravno uz pomoć divnih kolega ispred i iza kamere”, kaže Ivana Dudić i dodaje da, uprkos svemu, voli ovakve uloge.

“Uživam u svakom procesu gradnje lika, to istraživanje sebe i sopstvenih mogućnosti mi je izazov, a posebno mi je bilo interesantno da u okviru jednog lika, Milanke, pokažem dve potpuno različite osobe. Uživala sam u obe Milanke, a publika neka odluči koja im je draža,” kazala je ona.

Ona je snimila i nekoliko scena sa koleginicom Isidorom Simijonović, koja u seriji ima ulogu sado-mazo dame, a Ivani ni to ne bi bio problem. “Na FDU su nas pripremali i učili da možemo da igramo sve što se pred nas glumce postavi kao zadatak, a što je uloga dalja od mene privatno, to je izazov veći. Svakako bih igrala Isidorinu zahtevnu ulogu, nadam se uspešno”, kaže Ivana za Blic.

Loading...
Pročitajte još i:  Ipak nije kraj Simpsonovih!
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top