Prati nas

Scena silovanja u seriji ‘Ubice mog oca’ šokirala Srbiju

Serije

Scena silovanja u seriji ‘Ubice mog oca’ šokirala Srbiju

Glumica Ivana Dudić otkriva da je emotivno podnela snimanje jezivih scena o kojima danas priča čitava Srbija.

U jednoj epizodi popularne serije Ubica mog oca, policajka Milanka je seksualno zlostavljana, a ove potresne trenutke je glumica Ivana Dudić, koja tumači taj lik, vrlo emotivno doživela.

“Za glumice nikad nije lako obnaživanje. Scene u toj epizodi su osim obnaživanja imale i dodatnu težinu. To je veliki i težak emotivni naboj, posle batina i silovanja, trebalo je ući u tu emociju. Obnaženost je tu u drugom planu, samo je deo te slike, ružne i teške”, rekla je Ivana Dudić.

Atraktivnoj glumici, pak, scene seksa nisu prijatne, ali sve to gleda kao deo posla. “To su sigurno najneprijatnije scene, treba se skinuti pred čitavom ekipom ljudi, a da se zadrži koncentracija i fokus. I da se naravno izbaci iz glave da će to gledati mama, tata, brat, prijatelji… Ali, nekako se izborim s tim, naravno uz pomoć divnih kolega ispred i iza kamere”, kaže Ivana Dudić i dodaje da, uprkos svemu, voli ovakve uloge.

“Uživam u svakom procesu gradnje lika, to istraživanje sebe i sopstvenih mogućnosti mi je izazov, a posebno mi je bilo interesantno da u okviru jednog lika, Milanke, pokažem dve potpuno različite osobe. Uživala sam u obe Milanke, a publika neka odluči koja im je draža,” kazala je ona.

Ona je snimila i nekoliko scena sa koleginicom Isidorom Simijonović, koja u seriji ima ulogu sado-mazo dame, a Ivani ni to ne bi bio problem. “Na FDU su nas pripremali i učili da možemo da igramo sve što se pred nas glumce postavi kao zadatak, a što je uloga dalja od mene privatno, to je izazov veći. Svakako bih igrala Isidorinu zahtevnu ulogu, nadam se uspešno”, kaže Ivana za Blic.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Serije

To Top