Prati nas

Seve dala prvi intervju: Majčinstvo je divno!

Extra

Seve dala prvi intervju: Majčinstvo je divno!

Istovremeno na Prvoj srpskoj televiziji i hrvatskom RTL-u, emitovan je prvi intervju Severine Vučković nakon rođenja sina Aleksandra.

Seve kaže da vredno priprema album, a novi singl predstaviće sutra u finalu reginalnog Survivora. “Novi album je trebao i pre biti gotov, no mi ga vidimo uskoro. ‘Brad Pitt’ je bila prva pesma koju smo izbacili na tržite jer smo znali da će biti hit, a novi singl koji će uskoro ugledati svetlo dana takođe je pesma za mlade ljude”, izjavila je Seve.

“Za sada nova pesma ima radni naziv, no ko zna kako ćemo je nazvati, možda baš ‘Angelina Jolie’. Čak sam i ja napisala jednu novu pesmicu na albumu”, dodala je skromno, ali opet šaljivo.

Obožavatelje verovatno najviše zanima kako se Severina oseća kao majka, a najpoznatija pevačica na Balkanu na to pitanje odgovara kao i svaka druga. “Majčinstvo je najlepši posao na svetu. Da, sve se menja u prve tri nedelji pretvoren si u automat za mleko i menjanje pelena, a ne znaš je l’ to dobro radiš jer nemaš nikakvu povratnu informaciju. Međutim smešak mog malenog sve mi je rekao”, priseća se Seve.

“Moje dete je najlepše, ima velike oči, znatiželjan je, učestvuje u razgovroru, sedi s nama za stolom, sav je gospodin i intelektualac”, opisala je svog trosmesečnog Aleksandra.

Stalno menjanje mesta stanovanja, a niti roditeljstvo nije uticalo na njenu i Milanovu vezu. Na pitanje kad će se udati, Seve je samo kratko odgovorila kako joj više ništa ne treba jer već ima muškarca, dete i neizmernu ljubav prema oboje. “Split Beograd pa Zagreb, možda je to nekom čudno, ali ja tako živim već 20 godina. Navikli se na menjanje adresa. Rezidencija je srcu”.

Severina će u večerašnjoj epizodi Survivora izvesti pesmu Taliano u saradnji sa Anom Bebić i FM Bendom.

Foto: Morana Lerga

Loading...


8 komentara

8 Comments

 1. s

  02/06/2012 at 10:39 am

  Beyonce je opet trudna .. ako smijem da ostavim link?

 2. borg

  02/06/2012 at 11:23 am

  “Moje dete je najlepše, ima velike oči, znatiželjan je, učestvuje u razgovroru, sedi s nama za stolom, sav je gospodin i intelektualac”,

  najveca glupost koju procitah ove sedmice.

 3. DŽEKOTT

  02/06/2012 at 11:34 am

  E NE ZNAM KAKO ONAJ GLUPAN ODLUČI DA TEBI KOJU SU SVI GLEDALI KAKO SE ŠTEMA SA OŽENJENIM ČOVEKOM, OCEM TROJE DECE PRAVI DETE!!LOOODILO JE OVAJ SVET POSTAO….MSM STVARNO JE ŠTETA DA DANAS POSTANEŠ OMILJENA I ‘ZVEZDA’ SAMO ZATO ŠTO IMAŠ PRIVATNI PORNIĆ I ETO ONAKO FINO TELO(FACA JOJ JE KRITIČNA-PUUUUNA PLASTIKE OD DO!!) PEVAČICI KAO ŠTO JE ADELE NPR. NE TREBA TO SVE;)) ONA TREBA BITI UZOR MLADIMA A NE CECE, JECE, SEVERINE, ANE, … I SL.

 4. anastazia

  02/06/2012 at 11:44 am

  Jadana ovaj skim ima dijete…. a meni se gadi kada neko misli d aje njegovo dijete najbolje i sve naj naj…. kravo svaki roditelj misli za svoje d aje najbolje…. fuj… k….

 5. KRETEN

  02/06/2012 at 2:47 pm

  “Moje dete je najlepše, ima velike oči, znatiželjan je, učestvuje u razgovroru, sedi s nama za stolom, sav je gospodin i intelektualac”, opisala je svog trosmesečnog Aleksandra.

  Sledeca izjava ce biti da je dete upisala na fakultet posto je prepametan za osnovnuu i srednju skolu. Ima da diplomira pre nego prohoda,pardon…potrcace pre hodanja jer je inteligentan.

 6. Kim

  02/06/2012 at 7:17 pm

  Postala je aparat za mleko i penjanje pelena… Pa ti bre nisi videla pelenu, ni ne znas kako to i\gleda. Sve drugi rade za tebe… Boze, sta bi ovom pa je njoj napravio dete. Kuku lele :P

 7. Minnie

  02/06/2012 at 9:05 pm

  Koliko mrznje na jednom mestu. Sta vam je zene!? Svaka majka hvali svoje dete, i svakoj je svoje dete najlepse. A deo u kom govori da je intelektualac je sala. Pa, pogledajte i poslusajte taj intervju. Ne budite tako zlobne, i nije to dete krivo.

 8. Alzex

  02/06/2012 at 10:04 pm

  Bas se vidi koliko je srecna. Prosto neverovatno koliko majcinstvo menja zene

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top