Prati nas

Severina gubi starateljstvo nad sinom?

Vesti

Severina gubi starateljstvo nad sinom?

Županijski sud je ukinuo presudu, a potom nižem sudu naložio da utvrdi da li je za dete optimalno rešenje da živi sa ocem “kao fleksibilnijim roditeljem”, uz maksimalno određene susrete i druženja s majkom Severinom.

Kako prenosi Jutarnji.hr, u odluci navodno stoji da sudski spisi ukazuju na činjenicu da je Severina često ranije zloupotrebljavala svoj položaj, te nije omogućavala ocu da brine o detetu.

Budući da se radi o postupku koji se tiče maloletnog deteta, presuda neće biti javno objavljena. Otac Milan Popović kratko je rekao:

“Postupak je tajan kao što znate i zbog toga nisam u mogućnosti da komentarišem bilo kakve detalje postupka. Samu presudu nemam, nego sam upravo iz medija saznao detalje odluke Županijskog suda u Splitu. Mogu samo da kažem da sam se vrlo obradovao. Napokon,” kaže on.

Dok se ne donese nova odluka, na snazi ostaje ona “stara”, iz 2014. godine, po kojoj će Milan s Aleksandrom i dalje da boravi svaki drugi vikend od petka do nedelje, svaku drugu sredu popodne, po nedelju dana u julu i u avgustu.

Kako Jutarnji.hr saznaje, viši sud je ukinuo presudu koja nije bila pravosnažna jer ona nije bila dovoljno dobro obrazložena: niži sud nije precizno objasnio zbog čega je najbolji detetov interes da svakih sedam dana boravi s drugim roditeljem, koji međusobno imaju vrlo loš odnos, te zašto nije najbolje rešenje da živi s jednim roditeljem, uz maksimalno propisane kontakte s onim drugim. (Story)
3 komentara

3 Comments

 1. lulu

  26. 08. 2018. at 13:02

  ma ne gubi ta ništa. Ovo su gluposti. Žena nije ubica ni narkomaka pa da joj oduzimaju dete. Ali da realno ne zaslužuje više da mu bude glavni roditelj, ne zaslužuje, ni ona ni Milan. Hiljade pevačica su postale majke i razvele se pa opet su podigle decu, ali ovo dvoje balavaca je prevršilo svaku meru. Milan i Seve su isti, oboje su postali toliko odvratni da reči nemam. Sve će im se ovo razbiti o glavu kad tad.

 2. Nina

  26. 08. 2018. at 16:22

  Kakve su to gluposti? Zašto bi izgubila? Ako jelena karleuša nije izgubila, zašto bi ona?

 3. Nina

  26. 08. 2018. at 16:22

  Kakve su to gluposti? Zašto bi izgubila? Ako jelena karleuša nije izgubila, zašto bi ona? Sa onim falusima na grudima i svim ostalim stvarima koje radi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top