Prati nas

Severina o nagim fotografijama: Obučena ili gola, baš sam dobra ženska

Extra

Severina o nagim fotografijama: Obučena ili gola, baš sam dobra ženska

Regiju su pre gotovo mesec i po dana zapljusnule fotografije na kojima je Severina u potpunosti naga. No, ona se na ovu temu nije oglašavala – sve do sada.

Pop zvezda prvi put je otkrila kako se osećala kada je videla da su novine došle do njenih privatnih fotografija.

“Kad su izašle ove slike mene kao od majke rođene u pozi Rembrantovih lepotica, odmah sam nazvala menadžera Tomicu i rekla mu da te fotke lepo stavi na omot CD-a, jer da će se puno bolje prodavati od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska”, izjavila je Severina za drugi broj magazina Appeal čiju naslovnicu krasi.

Seve je otkrila i da joj je u tim trenucima najviše pomogao savet njenog dede.

“Treba se rugati sa životom i nikad ga ne shvatiti ozbiljno. I često se toga setim. Čak i s ovim golim slikama mene, rugam se životu ili se on ruga sa mnom. Najvažnije mi je da se ne sekiram, jer se onda dobiju bore”, rekla je pevačica.

U oktobru je Seve je osvanula na sajtu za razmenu fotografija postimage.org, gde svako ko ima pristup internetu može da objavi eksplicitni sadržaj, a na fotkama se vidi pevačica koja pokazuje gole grudi, od toaleta do kreveta.

Tri meseca ranije, u javnosti se pojavilo nekoliko fotografija za koje su advokati Vučkovićeve tvrdili da su nameštene. ”Navedene fotografije nisu verodostojne, to jest na ko zna kojim nezakonitim načinom su nastale. Pribavljene fotografije predstavljaju fotomontažu’’, navodi se u saopštenju Severinih advokata, prenosi Informer.

Odmah na početku skandala Severinini advokati su otkrili da su fotografije verovatno plasirali pevačicini bivši partneri i da su nastale pre 14 godina, iako javno kruži priča da su fotke zapravo stare 4 godine.


1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    17. 11. 2018. at 08:55

    blablabla…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top