Prati nas

Severina ponovo majka: Na veštačku oplodnju ide u Prag

Extra

Severina ponovo majka: Na veštačku oplodnju ide u Prag

Ubeđena da će zatrudneti instagram/severina

Severina i Igor Kojić žarko žele da postanu roditelja, zbog čega uskoro putuju u Prag, gde će se pop pevačica podvrgnuti procesu vantelesne oplodnje.

Prema saznanjima Kurira, Seve je skandale ostavila po strani i fokusirala se na zdravlje, zbog čega su kontaktirala jednu prašku kliniku koja bi trebalo da joj pomogne da ponovo postane majka.

“U pitanju je bolnica specijalizovana za vantelesnu oplodnju, mnogi parovi sa ovih prostora tamo su uradili proceduru uspešno, najčešće iz prvog puta. Severinu je to mnogo ohrabrilo, pogotovo kad je čula da je njena prijateljica ostala u drugom stanju i pored toga što su joj neki lekari rekli da nikad neće postati majka. Ona i Igor su već kontaktirali s doktorkom koja radi u toj klinici, a inače je rodom iz Srbije, i dogovoreno je da početkom novembra odu tamo i počnu s terapijom. To podrazumeva primanje injekcija i tableta, što će pevačica moći i u Zagrebu da obavi, nakon čega se prati stanje. Kad bude spremna za proces, Severina i Igor će ponovo otići u Prag, gde će se uraditi takozvani transfer. Rezultati će biti poznati posle nekoliko dana, kad bude uradila kontrolni pregled kod svog ginekologa,” kaže izvor blizak zvezdi.

Igor i Seve i dalje u ljubavi kao prvog dana instagram/igorkojic

Severina je ubeđena da će ovoga puta uspeti da ostane u drugom stanju.

“Imam utisak da puno veruje lekarima iz Češke jer su joj oni rekli da u svojoj praksi imaju slučajeve da su žene i posle 50. godine rodile decu i pored toga što su im drugi lekari govorili da je to nemoguće, a Seve ima 46. Kao što je već poznato, ona ima sina Aleksandra, s kojim Igor ima odličan odnos, ali njih dvoje imaju neopisivu želju da dobiju zajedničko dete. Zato Severina ne odustaje od vantelesne iako je već imala dva neuspešna pokušaja,” kaže izvor.1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    22. 10. 2018. at 17:44

    Tamo su veoma uspešni u tome, pa možda joj se posreći. Bilo bi lepo da dobiju dete.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top