Connect with us

Severina u “Prva recordsu” ?
Vesti

Severina u “Prva recordsu” ?

Severina će biti jedno od prvih izdanja nove izdavačke kuće Prva Records!

Kako piše Blic, pored dve balkanske pevačice, za novu izdavačku kuću svoje albume će izdati i Nataša Bekvalac, Sergej Ćetković, Saša Kovačević i Aleksandra Radović, koja je nedavno postala sudija Prvog glasa Srbije.

““Iako vam niko iz produkcije ovu informaciju neće potvrditi jer je sve još obavijeno pod velom tajne, neće moći ni da vam demantuje ovu informaciju. S nekim pevačima je dogovor već postignut, dok se s pojedincima i dalje pregovara. Tačan spisak ćete dobiti, verovatno na jesen, kada bude krenula i novasezona ‘Prvog glasa Srbije’, ali i nova programska šema na toj televiziji”, tvrdi izvor blizak produkciji, a njegovu izjavu nije ni demantovala ali ni potvrdila menadžerka Prve TV.

“Dosta toga pripremamo, ali za sada ne želimo da otkrivamo koja će sve imena biti deo naše kuće. Biće i nekih iznenađenja”, kazala je Slađana Slavković za Blic.

P.Ž./Tračara

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. la la la love

  17/06/2012 at 10:39 am

  too seve!<3 prva the best!:)

 2. Tamara

  17/06/2012 at 11:30 am

  tooooooooooooooooooo severina prva i najbolja juhu ovo je jedno divno iznanedjenje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. PooX

  17/06/2012 at 7:17 pm

  Dopada mi se napredak prve, taman kad sam mislio da ne mogu bolje, evo, mogu :)

  Super je ova vest :)

  Što se tiče prve, mogli bi da puštaju malo i engleske serije, tipa uveče u 10 sati na primer “Očajne domaćice” ili “Uvod u anatomiju”.

  Ili serija tog tipa, čisto da se ima ravnopravnost :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top