Prati nas

Ubice mog oca premijerno 18. decembra na kablovskom kanalu TOP

Serije

Ubice mog oca premijerno 18. decembra na kablovskom kanalu TOP

Nakon što se juče pročulo da se nova sezona krimi serije Ubice mog oca neće emitovati na RTS-u, pojavila se priča da će se serije emitovati na kablovskoj televiziji, a to je danas i potvrđeno.

United Media pokreće novi TOP kanal, koji će godišnje emitovati 2 do 3 premijerne visokobudžetne domaće serije, kao i originalni zabavni program domaće produkcije. TOP kanal ulazi na velika vrata emitovanjem druge sezone serije koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji – Ubice mog oca, sa prvom epizodom koja će se emitovati 18. decembra!

Pored Ubica mog oca, gledaoci će moći da prate i hit serije kao stu su Homeland, Sons of Anarchy, Državni posao, Odmori se, zaslužio si, Bron, Gomorrah, Hell on wheels i mnoga druga iznenađenja.

“Prelazak je logičan. Nacionalni kanali imaju kvalitetan program za širu publiku, ali prostor koji imaju moraju da dele na različite sadržaje. Sa druge strane kablovski kanali jednu vrstu sadržaja mogu da pustaju 24 sata, pa korisnici dobijaju sve vreme program koji vole, uz mnogo veći i kvalitetniji izbor”, rekla je Aleksandra Subotić, direktor United Medie, prenosi Svet.


Ovo je prokomentarisao i direktor Radio-televizije Srbije, Dragan Bujošević, gde je serija imala neverovatan share od 38 po epizodi.

“Čuo sam da će se emitovati na nekom novom kablovskom filmsko-serijskom kanalu koji pravi SBB. Besmisleno je da se ta serije emituje na kablovskoj televiziji. Na RTS-u je imala šer 37-38, a na kablovskoj će imati oko tri,” završava on.

2 komentara

2 Comments

  1. nikolina

    02. 12. 2017. at 20:35

    Super serija???. Jedva čekam nastavak ?????!!!

  2. Milena

    13. 12. 2017. at 18:50

    U selu niko nema tu kablovsku,a seriju su mnogi gledali. . . Ode serija u istoriju

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Serije

To Top