Prati nas

Uhvatila ga u prevari: Raskinuli Rada i Haris

Vesti

Uhvatila ga u prevari: Raskinuli Rada i Haris

Pevačica je ubeđena da joj neko baca crne magije

Par je bio zajedno dve godine Instagram

O raskidu Rade Manojlović i Harisa Berkovića se priča još od kada su započeli svoju romansu. Sada su se pojavile nove glasine o raskidu, nakon što je pevačica uhvatila dečka u prevari.

Naime, kako prenose domaći mediji Rada je konačno poverovala da joj je dečko neveran tek kada joj je devojka, sa kojom je Berković završio u krevetu, poslala fotografiju. Pevačica sada sumnja da joj neko baca crnu magiju zbog čega nema sreće u ljubavi.

”Rada sumnja da joj je neko ugatao i da zato nema sreće u ljubavi. Čak joj se i ova veza raspala uprkos tome što se ona borila svim silama da ostanu zajedno i da Harisa prihvate njeni prijatelji i porodica, što u početku nikako nije bilo lako’’, otkrio je izvor blizak pevačici, pa nastavlja:

‘’Bila je očajna kada je videla njene slike iz kreveta sa drugom devojkom. Pitala se zašto ona ne može da nađe dečka sa kojim će imati stabilnu vezu. Sve njene drugarice su se udale, a i na estradi je jedna od retkih koja je još uvek bez muža. Čak je i otac često opominje da je vreme da svije gnezdo. Svesna je koliko je ljubomore među njenim kolegama i ranije je sumnjala da joj neko radi crnu magiju, a sada je uverena u to. Tako se nedavno poverila najboljoj drugarici da misli da su joj vradžbine uništile vezu sa Harisom’’, kaže izvor za Srpski Telegraf.

Pevačica je čak nedavno otkrila i da je saznala da joj komšije u rodnom mestu vračale i da je svašta nalazila po dvorištu.

‘’Moj kraj, istočna Srbija, ogrezli su u vradžbinama. Dosta puta smo nalazili sveće napolju, crvenim koncem uvijene, okačene da vise i naopako, da gore i da privlače na onaj svet. Ali to na nas ne može da utiče nego se vraća njima’’, rekla je nedavno pevačica.

5 komentara

5 Comments

 1. Maya

  26. 06. 2018. at 11:44

  Tog Harisa ne bi ni znali da nije Rade. Dečko se okoristio njenim imenom. Takvi kao on su najgori. $kot

 2. Mladen

  26. 06. 2018. at 16:38

  Sve i da je 100% istina, treba da je srećna što je šutnula ovog mutavog. Ionako nije za nju, ni blizu

 3. k

  26. 06. 2018. at 16:49

  verovatno podrzava ljubavnicinu ljubav kao i Luninu :)

 4. Ella

  26. 06. 2018. at 17:18

  Ovaj lik je gej, proverena informacija. Jadna Rada

 5. mimi

  26. 06. 2018. at 19:36

  Koji put ga je uhvatila u prevari. Oprostice rogata opet

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top