Prati nas

Uzimate antibiotik? Treba da znate i ovo…

Sponzorisana vest

Uzimate antibiotik? Treba da znate i ovo…

Uzimate antibiotik? Ne zaboravite na Erceflora duo probiotik!

U ovo doba godine često upotrebljavamo antibiotike. Oni pomažu našem organizmu u borbi sa “lošim” bakterijama, ali istovremeno uništavaju one “dobre”. Na taj način narušavaju ravnotežu crevne mikroflore, što uzrokuje stomačne tegobe.

Svaka peta osoba koja uzima antibiotik može da dobije dijareju. Dijareja se može javiti prvog dana po uzimanju antibiotika, ali se može javiti i šest do sedam nedelja nakon početka primena antibiotika. Stoga je neophodno crevnu floru zaštititi probiotskim preparatom, kako bi narušena flora bila adekvatno nadomeštena i kako bi se crevna funkcija nesmetano odvijala.

Probiotski mikroorganizmi u sastavu Ercefora duo kapsula povoljno deluju na uspostavljanje,obnavljanje i održavanje zdrave crevne flore. Svaka antibiotska terapija kombinovana sa probiotikom koji u svom sastavu ima Lactobacillus rhamnosus , Lactobacillus acidophilus i Sacharomyces boulardi smanjuje pojavu antibiotske dijareje za 40-50%.

Preparat Erceflora duo sadrži idealnu kombinaciju dve “dobre”, korisne mlečnokiselinske bakterije (Lactobacillus rhamnosus i acidophilus) i jedne kvaščeve gljivice (Sacharomyces boulardi), čije zajedničko delovanje dovodi do blagotvornih efekata po oštećenu floru creva.

Erceflora duo nas štiti od dijareje, nadutosti i bolova u stomaku, koji su tokom zimskog perioda česti pratioci upotrebe antibiotika. Takođe, podjednako je delotvoran kod putnih dijareja, stomačnih virusnih infekcija, ali i kod ozbiljnih crevnih bolesti.

Ukupan broj probiotskih mikroorganizama je do 7 milijardi. Sa ovim brojem mikroorganizama Erceflora duo obezbeđuje adekvatno naseljavanje creva korisnim bakterijama i pruža potpunu zaštitu.

Erceflora duo je pogodan za upotrebu u svim uzrastima kao i kod najosetljivijih grupa ljudi, male dece, ali i starih osoba.

Za prevenciju i lečenje poremećaja crevne mikroflore uzmite Ercefloru duo-probiotik za celu porodicu!


Loading...
To Top