Prati nas

Zbog sukoba Severine i Milana Popovića, i Igor Kojić završava na sudu

Život

Zbog sukoba Severine i Milana Popovića, i Igor Kojić završava na sudu

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Nakon što je dva puta saslušavana po tužbi Milana Popovića za zanemarivanje deteta, ‘rat’ između Severine i nekadašnjeg emotivnog partnera se nastavlja.

U Severinino ime oglasio se i njen menadžer Tomislav Petrović: “Istina je da je Milan Popović u Beogradu podigao privatnu tužbu protiv Severine zbog, kako on tvrdi, zanemarivanje deteta. To je još jedan od njihovih apsurda i pokušaja diskreditacije majke njihovog deteta. Severina je tim povodom, na lični zahtev i u svojstvu građana, otišla u policiju da da iskaz kako bi demantovala Popovićeve laži.”

“Sličan biser Popović je imao pre pola godine, kada je u sudu u Vršcu tražio privremenu meru protiv Severine – da joj se oduzme starateljstvo i da dete pripadne njemu. Sud je to odbio. Sektor kriminalističke policije je 12. decembra 2016. Opštinskom državnom odvjetništvu za mlade u Zagrebu podneo krivičnu prijavu protiv Popovića za krivično delo pokušaja oduzimanja deteta. Može se pretpostaviti da on diže lažne prijave protiv Severine kako bi se stvorio utisak da ona krši zakon. to radi iz svog ličnog interesa i ne razume da time nanosi ogromnu štetu svom detetu”, dodao je Tomislav, kako prenosi Kurir.

“Ovo je trebalo Severina i ja da rešimo mimo svih, ali, nažalost ona to ne želi. Želim da veruje, da je Severini naš sin prioritet i deo privatnog života, a ne karijere, tako da nema šta gospodin Tomica, estradni menadžer, da priča na tu temu. Aleksandar nije ni projekat ni koncert pa da Tomica priča o njemu, a da tako misli i Severina, ne bismo bili na sudu. Ovakav nastup svedoči da su svi iz njenog okruženja odlučuju o životu našeg sina pre njegovog oca”, odgovorio je Milan Popović na prethodno navedenu izjavu advokata za pomenuti list.

Severinin suprug Igor Kojić, moraće takođe da se pojavi pred policijom zbog optužbi da ugrožava bezbednost deteta na društvenim mrežama gde objavljuje njegove fotografije.  

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on


Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

2 komentara

2 Comments

  1. k

    09. 01. 2017. at 13:17

    steta sto uz ovu zenu nije neki zmaj, ali zmajevi ocigledno traze pokorne zena, tako da ove jake uvek zavrse sa nekim mlakonjama

  2. jo

    10. 01. 2017. at 00:09

    milan ih tuzi samo i samo zarad dobrobiti svog deteta…sve sto moze da uradi da milan sto manje vremena provede sa detetom ona je napravila…iako je to ne sprecava da protiv njega redovno podnosi lazne prijave (dokazano lazne) uz koje trazi podizanje alimentacije….sta bi mu tek radila da je bio lud da je ozeni…ali najgori pakao je za milana nastupio od kad je sevka saznala da milan ocekuje drugog sina sa devojkom skoro duplo mladjom i iz ugledne familije….od tad se dete ne dovodi i ne odvodi po dogovoru….sve i svasta se desava samo da se milanu u njegov novi zivot sa novom izabranicom i bebom na putu unese sto vise nemira…..sad kad je milan konacno nasao mir i sredjuje svoju porodicnu situaciju, sevki su svi aduti otisli niz vetar…bilo je, milan opsednut sa njom, ucenjivanja sa detetom zarad vise para…krstenje deteta bez milanovog odobrenja, kao i odvodjenje deteta u inostranstvo bez saglasnosti drugog roditelja…dok milanu nije davano ni 10% istih prava….a retki su ocevi kao on koji se bore za svoju decu…sramota….milanu i aleksandru sve najbolje a sevki stvarno treba neki dobar psihijatar……

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top