Prati nas

Željko Mitrović: Sale mi je lični prijatelj, a Grand lični neprijatelj!

Televizija

Željko Mitrović: Sale mi je lični prijatelj, a Grand lični neprijatelj!

Zeljko-Mitrovic

Pink VS Grand TV

Direktor i vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović prvi put je za dnevni list Kurir progovorio o svom razlazu od dugogodišnjeg saradnika, direktora i vlasnika produkcije Grand, Saše Popovića.

Željko kaže da su on i Saša i dalje prijatelji, ali da su u poslovnom smislu suparnici. Iako tvrdi da Grand samostalno ne može da ugrozi Pink, smatra je bio žrtva zavere.

Znači li to da su vam zabili nož u leđa?

– To neću komentarisati, ono što me je zabolelo jeste to što se cela zavera koja se spremala odvijala dok smo mi bili koncentrisani na izbore. Dok smo mi bili posvećeni drugoj stvari, oni su samo kupovali vreme i spremali nešto što se sad, s ovog aspekta i vremenske distance, može smatrati zaverom. Mi to nismo saznali na oficijelan način od njih, nego nekakvim posrednim kanalima. U to sam malo razočaran.

Je li moguće da ste ostali u dobrim odnosima?

– Oni su kovali zaveru kako da urade ono što je u njihovom interesu, a što je direktno suprotstavljeno našim interesima, a da nas nisu obavestili o tome. Ali svejedno, i pored toga ja sam sa Saletom Popovićem 15-16 godina veoma blizak i ni ovo neće poremetiti naše odnose. Tu pravim veliku razliku, meni je Sale Popović lični prijatelj, a Grand mi je lični neprijatelj. Sale je veliki radnik, ozbiljan radoholik, i ja to veoma poštujem i cenim kod njega, za razliku od ostalih, hajde da kažem, starih šerholdera Granda.

Direktor ružičaste televizije ističe svoj novi projekat Bravo šou koji poredi sa legendarnom emisijiom Radio televizije Beograd, Obraz uz obraz, i kaže da su prezadovoljni i ponosni na ovu emisiju. Na pitanje o tome šta misli da Grand pređe na Prvu, Željko kaže:

“To bi za nas bilo fenomenalno! Godinama nosimo teret javnosti i neki balast Granda, koji odavno ima poremećen imidž, više je ruralan nego urban. To bi za nas bilo veoma dobro, zato što bi Prva počela malo da na leđima nosi te tone, što smo mi godinama radili.”

Redakcija Tracara.com


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Mario

  07. 05. 2014. at 14:43

  Odličan intervju! Čovek je sve u pravu

 2. cica bubica

  07. 05. 2014. at 16:50

  covjek masina!!! ovo je bilo bas dubokoumno!

 3. grandovka

  07. 05. 2014. at 20:20

  retard….grand ce poceti na nekoj drugoj televiziji recimo Prvoj i rasturice u gledanosti njegovu jeftinu kopiju Bravo show…. kajace se sto je pustio grand da ide.

 4. marta

  16. 06. 2014. at 18:46

  lele Sasa covece kupi sebi prostor za kiceraj al begaj od prve covece

 5. milan

  16. 06. 2014. at 20:47

  opusteno ima za sve mesta para i igara ovaj narod kao mokrom carapom da je udaren

 6. Lana

  07. 09. 2014. at 15:05

  Mene vise od svega zanima jel njegov sin vec poceo da sluzi zatvorsku kazu zato sto je ko zna u kakvom stanju(alkohol, droga ili nesto slicno) u velikoj brzini ubio onu jadnu devojku na pesackom prelazu? Cak joj nije ni pomogao odmah nakon udesa, vec je odmah pobegao sa lica mesta tatici da mu tatica plati advokata i resi “problem”. Ako nije poceo da sluzi kaznu u zatvoru, jadna li je Srbija pored ovakvih olosa koji misle da pare sve resavaju…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top