Prati nas

Zorica Marković nije prepoznala Karleušu: Je l’ to Viki?

Extra

Zorica Marković nije prepoznala Karleušu: Je l’ to Viki?

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

U sinoćnoj epizodi Zvezda Granda Tajanstvena osoba je bila Zorica Marković koja je iskoristila svoju poziciju ‘nevidljivog’ da se našali sa članovima žirija ili da ih isproziva.

Prva na njenom tapetu je bila Jelena Karleuša koja se nije složila sa njenim komentarom, na šta joj je Zorica uzvratila sa: “Izvolite, Viki.” Kada joj je Saša Popović ukazao na grešku ona se opravdala da malo koga prepoznaje od prisutnih. “Zar Viki Nikolić nije plavuša?”, nastavila je ipak svoju igru provokacije Markovićeva.

Jelena je izrazila svoj stav da glas Tajanstvenog ne bi trebalo da se uvažava koliko i glasovi stalnih članova žirija, te ju je Zorica opet prekinula. “Oprostite, gospođo Miljković, ja dolazim direktno iz Milanske skale.”

“Ja bih rekla da ste vi iz neke sale, i to one manje, sa romskom muzikom i masnim harmonikašima”, uzvratila je Jelena, a kako je Zorica i dalje nastavljala da je oslovljava sa ‘gospođica Miljković’ Saša je stavio tačku na ovu priču i objasnio joj sa kim razgovara.

Ipak, Markovićeva se nije suzdržala pa je tako komentar Viki Miljković ispratila opaskom: “Bravo, Jelena.”


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. quikly

    21. 05. 2017. at 18:52

    da bi bio duhovit moras imati dar ili barem biti originalan ove fore da ne poznaju karleusu su vec izlizane i deca u zabavistu ne ponasaju se tako primitivno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top