Prati nas

Vesti

1000 zvanica i čak 60 telohranitelja: Ovo su svi detalji svadbe Aleksandre i Filipa

Tata Boba je rezervisao 120 soba u najluksuznijem hotelu u Beogradu

Aleksandra i Filip će za tri dana reći sudbonosno ‘da’ Instagram

Venčanje o kojem će svi dugo pričati je konačno pred nama. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović će za tri dana reći sudbonosno da, a prema najnovijim informacijama, to će biti jedna od najluksuznijih svadba u regionu.

Naime, kako saznaju domaći mediji, budući mladenci su angažovali privatno obezbeženje, pa će njih i goste čuvati 60 telohranitelja, dok će 160 konobara služiti preko 900 zvanica na proslavi. Pored toga, Boba Živojinović je rezervisao 120 soba u najluksuznijem hotelu u Beogradu, kako bi gostima pružio kofor.

Pre nekoliko dana iz Kine su stigli ukrasni kristali, koji će dati posebnu svečanu notu ovom događaju. Boba i Stefan su nedavno kupili i vola od 500 kilograma koji je simbol dugog i srećnog braka.

Na meniju će se naći napoznatiji specijaliteti, pa će iz Hrvatske biti riblji meni, iz Crne Gore morski plodovi iz Bosne ćevapi itd.

3 komentara

3 Comments

 1. Spomenka

  18. 06. 2018. at 20:09

  Ovo ko da se vencavaju Kate i Willam ??? preseravanje do bola dok narod nema leba da jede.

 2. Ivan

  18. 06. 2018. at 22:10

  Naručili kristale da Alija :)

 3. lulu

  19. 06. 2018. at 16:19

  Kad vidim ove internet novinarske članke koje pišu deca od 15 godina nije mi dobro: riba iz Hrvatske a plodovi mora iz Crne Gore?! Pa koja je razlika između brancina u Hrvata ili Crnogoraca? Ili dagnji ili gambora? Koje su ovo gluposti? Ćevapi iz Bosne? Ma najbolje da se na toj svadbi jedu ćevapi, pred vola od pola tone. Sad će Prija da obuče 72 haljine, kao i Brena i deveuše i kume sve sa balonima, cvećem, kočijama i kristalima preko kineskog Alibabe. Majko moja koja seljana u najavi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top