#15minutaSlave: Anchy Kaliz

(foto: Instagram)

Vaša Tračara je odlučila da vam da priliku da ljudi čuju za vas i ono čime se bavite. Svakog ponedeljka ćemo objavljivati priču neafirmisane osobe koja se bavi nečim zanimljivim, bilo da je u pitanju muzika, fotografija, ples, film, pisanje itd. Sledećeg ponedeljka to možete biti baš vi, ukoliko nam pošaljete na mejl nemanja@pmg.rs sa subject-om #15minutaSlave nešto o sebi, a mi ćemo vas kontaktirati ukoliko ispunite kriterijume za rubriku 15 minuta slave.

Danas vam predstavljamo Anamariju Mašić, vernu čitateljku našeg portala. Ona je naizgled sasvim obična 22-godišnjakinja, ali samo na prvi pogled. Iako su je svojevremeno fotografi jednog lokalnog portala zapazili na ulicama rodnog Zagreba karijera foto-modela joj nikada nije bila na pameti jer su njene ambicije još od malih nogu bile usmerene prema muzici, tačnije od onog dana kada je kao 12-godišnjakinja na poklon dobila gitaru i sama počela da se upoznaje sa čarima ovog instrumenta.
“Gitara je za mene još uvek prepuna tajni jer sam samouka, ali uz pomoć tih žica i stihova uspevam da izbacim iz sebe sve ono što me muči. Moje pesme su moji dnevnici i sve one čuvaju zaključane u sebi periode života u kojima su nastale. Kada god ih sviram praktično se setim svih ljudi, prijatelja, ljubavi i ulica koje su bile deo moje svakodnevnice kada su te pesme nastajale”, priznala nam je Anchy Kaliz, kako glasi pseudonim pod kojim s vremena na vreme na svom YouTube kanalu objavi poneku pesmu čiji pregledi variraju od 2 do 15 hiljada.
Pažnju nam je privukla i njena tetovaža dve zvezdice na ruci, ali, iako je značenje ovog ukrasa na telu sačuvala za sebe, otkrila je samo da on nema veze sa učešćem u talent šou programu Hrvatska traži zvijezdu. “Iste takve dve zvezdice crtala sam na ruci čitavih godinu dana. Kada sam zaradila novac za tetovažu i konačno je odradila moji, koji su protiv tetoviranja, su još dugo mislili da ja to crtam. Možda i dalje misle, nismo razgovarali o tome”, rekla je ona kroz osmeh za kraj ovog našeg razgovora.

A mi vam za kraj ostavljamo njenu autorsku pesmu Dark Room za koju je pisala tekst i muziku, a ukoliko vas je zainteresovao njen rad možete je i dalje pratiti na YouTube-u i Instagramu.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.