#15minutaSlave: Petar Barović

(foto: Instagram)

Pre dva meseca, u okviru rubrike #15minutaSlave, upoznali smo se sa dve talentovane muzičarke iz komšiluka, Anamarijom iz Zagreba i Anitom iz Mostara. Ovoga puta ostajemo u Srbiji kako bismo skrenuli pažnju na buduću nadu domaće muzičke scene, Petra Barovića.

Ovaj multitalentovani 18-godišnjak, osim muzike, bavi se i fotografijom, slikanjem i crtanjem, a, kako sam kaže, svi njegovi interesi su usmereni prema umetnosti i estetici.

“Skonost ka muzici i talenat sam pokazivao praktično otkad sam propričao. U zabavištu bi me vaspitačica terala da pevam,a kao mali sam svojoj porodici pevao pesme Mariah Carey, Christine Augilere, Simply Red-a i mnogih drugih izvođača i bendova. Međutim, tada me niko nije shvatao ozbiljno, niti je iko ikada slutio da ću u budućnosti sate provesti vežbajući i dovesti svoj vokal na ovaj nivo. Kako je tenzija u mom detinjsutvu rasla, rastao je i moj interes ka pevanju koje je za mene predstavljalo spas. Postojali su mnogi izvođači čije su me pesme, intervjui i ideje terale da borim i u meni budile želju da ja jednog dana budem na njihovom mestu i inspirišem druge ljude, baš onako kako su oni mene inspirisali”, ispričao ja za Tracara.com Petar, koji je, uz stručnu pomoć Aleksandre Radović, znatno napredovao u pevačkom smislu.

Rezultat tog talenta i rada možete poslušati u nastavku, gde ćete na osnovu video klipa zaključiti ne samo da je Barović izuzetno muzički nadaren, nego i da ulaže veliki trud kako bi i vizuelna nadgradnja svega toga bila na što višem nivou. Ukoliko ga zapratite na njegovom YouTube kanaluInstagramu možete se priključiti onima koji ga slede na putu da ostvari svoje snove, odnosno da snimi autorske pesme koje će inspirisati generacije koje tek dolaze.

Vaša Tračara je odlučila da vam da priliku da ljudi čuju za vas i ono čime se bavite. Svake nedelje ćemo objavljivati priču neafirmisane osobe koja se bavi nečim zanimljivim, bilo da je u pitanju muzika, fotografija, ples, film, pisanje itd. Sledećeg ponedeljka to možete biti baš vi, ukoliko nam pošaljete na mejl nemanja@pmg.rs sa subject-om #15minutaSlave nešto o sebi, a mi ćemo vas kontaktirati ukoliko ispunite kriterijume za rubriku 15 minuta slave.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.