Search
Close this search box.

Poslednje pripreme: Maya Berović na probi od ranog jutra!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Maya Berović je od ranog jutra na nogama! Iako je večeras očekuje nastup na Pinkovom festivalu, ona je poranila i već satima napo**o vežba koreografiju, sa igračima sa kojima radi već nedeljama.

„Poslednjih deset dana je bilo baš napo**o, jer sam pored gostovanja u emisijama i promocije pesme „Alkohol“ i zakazanih nastupa koje sam ugovorenih još ranije, svakodnevno vežbala sa igračima.Evo, Vi ste jedni od retkih koji su dobili priliku da i ovaj poslednji dan, budete sa nama na probi i možete videti kako sve izgleda.Ustala sam jutros u sedam, u pola devet sam već bila u Sali, na poslednjoj probi sa igračima, sada imam još neko snimanje ugovoreno i onda odlazim na sređivanje i finalne pripreme za večerašnji nastup.Verujem i nadam se da će se sav ovaj trud isplatiti“ rekla nam je Maya, sa osmehom na licu.

„Pa, nadam se ulasku u finale.Konkurencija jeste jaka, ima dosta odličnih pesama, ali ako je suditi po dosadašnjim komentarima, kada je u pitanju moja pesma, verujem da ću se naći u finalu.Pored toga, ja i moja ekipa smo uložili zaista veliki trud i zato verujem da bi se u tom nekom smislu sve to trebalo isplatiti ulaskom u finale“ iskrena je Maya.

Maya proba 7


Mislite li da ona ide u finale?

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI