Search
Close this search box.

Ovaj Farmer je snimio kućni video koji je sada u javnosti!

Foto: Dejan Milićević

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Dejan Milićević

Maneken Rade Lazić u rijaliti Farma 6 ušao je kao slobodan momak i započeo romansu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev.

Odao je sliku čestitog, vaspitanog i sveže razvedenog momka koji poštuje žene, međutim, seks snimak koji je stigao u redakciju jednog dnevnog lista, govori suprotno.

Naime, na snimku Lazić i nepoznati momak naizmenično imaju seksualni odnos sa atraktivnom crnkom, koja takođe nije poznata javnosti. Video počinje tako što maneken ima seks sa devojkom koja se drži za zid, a u trenutku Radetove grubosti devojka je zakukala, međutim, prividno brižni i sentimentalni maneken nije se obazirao na to. Ubrzo ga devojka moli da se ugasi kamera jer je, kako ona kaže, dekoncentriše, ali Rade joj tad govori da ćuti i nastavlja sa grubim odnosom.

Nakon toga, dečko koji sve vreme snima prilazi devojci i tapše je po zadnjici, te se ubrzo udaljava od njih, kako bi nastavio snimanje. Seks između Radeta i atraktivne crnke intenzivno je trajao još nekoliko minuta, pa je Rade rešio da devojku prepusti partneru. Momak koji je u tom trenutku u ulozi kamermana dobacuje Radetu: “Pusti devojku da radi sama“, na šta ona odgovara:
“Neću da radim sama”, zadihano izgovara atraktivna crnka, a Rade tada staje.

“Ajde sad ti, da se menjamo”, zaključio je maneken i krenuo ka kameri. Tada je snimanje prekinuto, a šta se naknadno dogodilo iza kulisa i da li je seks snimak nastao dok je maneken još uvek bio u braku koji je okončan pre svega četiri meseca, nije nam poznato.

POSLEDNJE VESTI