Search
Close this search box.

Nekadašnja članica otkrila kakav je teret bio biti Pussycat Dollsica

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svi se sećamo ženskog pop-burlesknog sastava Pussycat Dolls koji je žario i palio u prethodnoj deceniji, a osim zaraznih pesama privlačile su pažnju neverovatnim izgledom koji je dosta blizak današnjim anđelima Victoria’s Secreta.

Nakon skandalozne izjave frontvumenke ovog sastava Nicole Scherzinger da nije osetila da je potpuno sita duže od dve decenije, njena nekadašnja koleginica Kimberly Wyatt je u poslednjem intervjuu do kraja razotkrila teret koje su sve one nosile dok su dominirale svetom.

„Sve vreme sam brinula o svojoj kilaži. Stalno su nas merili i strogo pratili naše životne navike kako se ne bismo ugojile ni kilogram. Bile smo pod strašnim pritiskom. Tog perioda se ne sećam toliko po uspehu koji smo postigle koliko po konstantnim proverama i pritiscima kojima smo bile izložene kako bismo izgledale kao anoreksični vanezmaljci“, iskrena je Kimberly za Mirror.

(foto: Mirror)

Iako je ovaj period života uveliko iza nje, Wyattova tvrdi da tek sada snosi posledice svega toga. „Trudim se da se hranim zdravo i da svojoj ćerki usadim takve navike, ali plašim se da će, kao i mnoge devojke širom sveta, steći poremećaje u ishrani zbog onoga što je ostalo kao rezultat modne industrije i šoubiznisa koji forsiraju izgled koji je nerealan za većinu žena. Svakodnevno, u obližnjem parku, viđam dve 9-godišnjakinje koje idu na trčanje i razgovaraju u kalorijama. To je zaista strašno.“

POSLEDNJE VESTI