in

A Brad Pitt? Jennifer Aniston ima novog dečka


Uprkos višemesečnim glasinama, čini se da Jennifer Aniston Brad Pitt ipak nisu zajedno.

Nedavno su sve iznenadile paparaco fotografije koje su obišle svijet, a na kojima je Dženifer uhvaćena na večeri u društvu bivšeg dečka, kantautora Johna Mayera

Američki tabloidi pisali su kako mu Bred preti da se drži podalje od njegove drage, a priča je sada dobila nastavak.

Ako je verovati pisanju tabloida National Enquierer, Jennifer je na kraju ipak odabrala Johna. Neimenovani izvor otkrio je kako je Jennifer jako pogodilo to što je Bred nekoliko puta uhvaćen u društvu 30-godišnje glumice Alije Shawkat, a na fotografijama su izgledali bliski.

Iako je to, tvrdi izvor, progutala, kap koja je prelila čašu, bila je bitka za starateljstvo koju Brad vodi s Angelinom Jolie, ali i njihovi međusobni sukobi koji negativno utiču na Brada, a samim time i na njegov odnos s Jennifer.

Isti medij piše da joj je u ovom stresnom razdoblju upravo John bio „rame za plakanje“ pa su tako nedavno, malo pre nego što je i u SAD uveden karantin, uhvaćeni na još jednoj zajedničkoj večeri.

„Da je John ljubav njenog života, javna je tajna među njenim prijateljima. Jennifer je bila skrhana kada je on otišao od nje,“  zaključuje.

Jennifer i osam godina mlađi muzičar bili su zajedno oko godinu tokom 2008. i 2009. godine.

Pre nekoliko dana, pojavila se informacija da je Brad upoznao Jennifer sa Alijom Shawkat, za koju se šuška da mu je devojka i da je to idealan alibi za medije.

Svestan da ga mediji povezuju sa Alijom, oskarovac ju je namerno upoznao s Jennifer kako bi joj dokazao da je njegova veza s Aliom čisto platonska, piše magazin Woman’s Day.

Alia Shawkat

Budući da su neki američki mediji pisali da Alia u poslednje vreme izlazi s drugim muškarcima, Brad je navodno hteo da i Jennifer bude svesna toga i zato ih je upoznao.

Izvor blizak Bradu i Jennifer tvrdi da je glumac uspeo u svojoj nameri i da su čak Jennifer i Alia nakon susreta postale prijateljice.

„Alia se zbližila s Jen i čak se šalila da joj je ona privlačna više od Brada, i da bi radije s njom izlazila, što ih je sve nasmejalo. Brad smatra da je Alia jedna od najlepših žena na svetu, ali je doživljava više kao sestru i definitivno jednom od najvažnijih osoba u njegovom životu,“ priča izvor.

Ako je to sve istina, Brad je definitivno raščistio sve prepreke na putu da ponovno bude s Jennifer koju je izgubio 2005. godine kada se zaljubio u 44-godišnju Angelinu Jolie na setu filma Gospodin i gospođa Smith.