Search
Close this search box.

Aca Lukac: Zašto sam ja morao u zatvor a Luka Lazukić ne mora?

Lukas je za porodično nasilje optužen u septembru 2017. godine

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lukas je za porodično nasilje optužen u septembru 2017. godine

Ovih dana mediji bruje nakon što je Luka Lazukić pretukao suprugu Natašu Bekvalac. Kroz sličnu dramu je prošao i Aca Lukas, nakon što ga je Sonja Vuksanović početkom septembra optužila da ju je tukao nakon verbalnog okršaja koji su imali. A pošto je Luka pušten da se brani sa slobode, slavni pevač se pita zbog čega to pravo nije bilo dozvoljeno i njemu.

Naime, Lukas  je Trećem osnovnom javnom tužilaštvu nakon drame zbog porodičnog nasilja morao da prizna krivicu kako ne bi u zatvoru dočekao suđenje.

“Kada se desio slučaj sa mnom, za koji svi vrlo dobro znaju, i za koji ja i sada i uvek tvrdim pred Bogom da pipnuo nisam svoju suprugu, nego da sam klasično namešten. Dakle, kada se to desilo i kada sam ja u policiji davao izjavu, rečeno mi je doslovce: „Iz Trećeg tužilaštva je dat nalog i insistira se da Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović, mora da dobije pritvor 30 dana i da ide u CZ“! Pitam tužilaštvo i sudije i sve predsednike sudova, i sve pravnike u ovoj zemlji – koja je razlika između mene i Luke Lazukića, supruga Nataše Bekvalac, pa je on pušten da se brani sa slobode, a ja sam morao da priznam krivicu koju nemam, jer je to bila jedina mogućnost da ne idem direktno u pritvor u Centralni zatvor’’, rekao je Lukas za Telegraf pa dodao:

‘’Razlike, doduše, ima! Njegova supruga ima vidljive povrede, a moja nije imala ništa, čak je i različite iskaze davala i skoro pa evidentno je bilo da sam ja nevin, što bih tokom suđenja i dokazao! Ali krivicu sam bio prinuđen da priznam, jer mi je jedina alternativa bila Centralni zatvor! Zašto Lazukić nije u pritvoru, nego je pušten da se brani sa slobode?’’, priča pevač.

Lukas je potom obećao da neće odustati dk ne istera istinu na čistinu i ne sazna zbog čega je diskriminisan.

POSLEDNJE VESTI