Aca Lukas: ‘Mojoj deci nije mesto u medijima!’

(foto: Facebook)

Pevač Aca Lukas otkrio je da ne želi da se njegova deca pojavljuju u medijima i da se trudi da ih sačuva od javnosti koliko god to može.Lukas ima četvoro dece, ali se za razliku od mnogih drugij javnih ličnosti, nijedno od njih nije predstavljalo kao dete Ace Lukasa.

“Ako sam na nešto ponosan onda sam ponosan na to! Moja deca vode živote koji su njima interesantni i lepo im je, bave se onim čime oni vole. Nisu javne ličnosti, možda će jednog dana i postati, ali neće biti javne ličnosti na osnovu svog oca, to je potpuno besmisleno. Meni je bitno da su normalna deca i da su u životu cenjeni zbog njih samih a ne zbog oca. Niti će biti cenjeni što su u novinama, prosto ne ponašaju se bahato. Ne kažem da su nečija deca bahata, ali jednostavno niti oni to žele, niti bih ja to dozvolio”, izjavio je pevač za Kurir.

Aca Lukas sa ćerkicom Viktorijom (foto: Instagram)

“Danas je strašno zaje*ano, svi se u novinama pojavljuju, a moraš da imaš valjda neko zanimanje. Zanimanje sin Ace Lukasa ne postoji nigde na svetu, meni je to besmisleno, a i njima je lepše bez toga. Šta to njima znači, šta će im to doneti”, zaključio je Lukas.

Povezane vesti