in

Ako hoćete da vam krene u životu, morate da dodirnete čudotvorni zid Seke Aleksić sa ikonama

Neobjašnjiva sila je vukla Sekinog prijatelja ka tom zidu


Jedan muzičar, koji se druži sa Sekom Aleksić, tvrdi da je njen zid sa ikonama čudotvoran i da mu je pomogao.

Naime, on je u nekoliko navrata bio kod pevačice u gostima i tada ga je nešto vuklo ka tom zidu sa ikonama, a kako nam se poverio, nakon toga, samo mu je krenulo nabolje.

„Seka je posvećena vernica, obilazi manastire širom regiona i dobija ikone od igumana i duhovnika. Ona to i sama priča i zaista istinski i duboko veruje, ja joj se divim,“ objašnjava muzičar i dodaje:

“ Od kada sam dodirnuo taj njen zid, sve mi je krenulo u životu. I zdravlje mi je odlično, i finansije, i deca su mi dobro. Bogu hvala, sve je kako treba.“

„A tu ima i Sekinih zasluga, sve se to desilo jer je ona od srca posvećena veri. Čak sam se pomolio i da mi jedan rođak ozdravi i bilo mu je bolje nakon toga. Verujte da sam zapanjen i zadivljen, od tada i ja postim i nameravam da krenem i kod duhovnika,“ nastavlja muzičar za Scandal.

„Ipak su suitna zadovoljstva ništa naspram naše lepe pravoslavne vere i zaista ću nastojati da se i ja posvetim postu i molitvi kao Seka,“ završava muzičar, a kako smo još saznali, pojedine pevačice su čule da je Sekin zid sa ikonama čudotvoran, pa bi sada i one volele da ih koleginica ugosti u svom domu i da i same vide Sekin kutak.