Search
Close this search box.

Albanski novinar pokušao da isprovocira Sanju Vučić

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Konferencija za novinare održana je danas u Stokholmu (foto: Twitter)

Na konferenciji održanoj povodom 61. takmičenja za pesmu Evrovizije, našoj predstavnici Sanji Vučić, jedan albanski novinar postavio je vrlo intrigantno pitanje koje je šokiralo celu njenu ekipu. 

„Prvo moram da kažem da ste imali odličan nastup. Mnogo zemalja ove godine na LED ekranima ima boje njihove zastave, a to nije slučaj sa Srbijom. Čak i vaši kostimi na neki način predstavljaju Albaniju. Moje pitanje je – Da li je ovo zbog zbližavanja Srbije i Albanije?“, upitao je novinar i iznenadio sve prisutne. Međutim, naši predstavnici su imali adekvatan odgovor.

Sanja na probi (foto: Twitter)

„Mislim da crvena boja ne predstavlja Albaniju, mislim da je to boja koja predstavlja ljubav, jaku strast i sve što je crvene boje, a nije simbol koji ste vi videli. Naš nastup je u borbi protiv rastućeg nasilja nad ženama. To je naša tema, a trijumf naših ujedinjenih žena koje su se izborile sa nasiljem je naša ideja. Mnogo sam tužan što ste vi prepoznali neke simbole koje nismo hteli da pokažemo, jer su oni samo u vašoj glavi. U našim mislima je upravo ono što sam vam rekao“,  odgovorio je jedan od predstavnika, nakon čega je usledio buran aplauz u sali.

POSLEDNJE VESTI