in

Albert Nađ u emisiji (pokušao) da odgovori na optužbe bivše supruge


Albert je u emisiji ?Crna hronika' pokušao da odgovori na optužbe bivše supruge (foto: Screenshot)
Albert je u emisiji ?Crna hronika’ pokušao da odgovori na optužbe bivše supruge (foto: Screenshot)

Nakon veoma ozbiljnih optužbi bivše supruge Jelene Nađ u emisiji Život priča, Albet Nađ je večeras na televiziji Pink u emisiji Crna hronika pokušao da demantuje njene izjave.

Podsetimo, Jelena je u četvrtak na TV Prva priložila sudske dokaze o fizičkom i psihičkom zlostavljanju koje je trpela od bivšeg fudbalera tokom braka, pa čak i tokom trudnoće, zbog čega je njihov najstariji sin rođen sa kataraktom na oku, a koje je kulminiralo kada je pokušao da je siluje pred decom, nakon što ju je krvnički pretukao. O svemu ovome postoji i izjava jednog deteta na sudu.

Nađ je u emisiji večeras takođe priložio brojnu dokumentaciju o plaćanju alimentacije i priznanice kojima je dokazivao da je bivšoj supruzi isplaćivao određene svote novca, kao i nekretnine koje joj je ustupio nakon rastanka. Priznaje da je iskoristio građansko pravo i prijavio se na biro za nezaposlene i da je danas u veoma teškoj finasijskoj situaciji i nije u mogućnosti da plaća ranije određenu alimentaciju od 2.000 evra. Međutim, validnost njegove potvrde o plaćanju školarine implicitno je porekla i sama voditeljka, koja je objasnila da poseduje dokument iz škole, kojim se potvrđuje da je školarinu, ipak, plaćala Jelena Nađ.

„Pa, šta ja onda plaćam?“, zapitao se Nađ, a potom dodao da je ponosan na to što je imao milione, koje je potrošio zajednički sa ženom i decom, ali isto tako da se diči time što njegova sadašnja žena plaća alimentaciju njegovoj deci iz prvog braka.

Albert je priznao da danas ne razgovara sa najstarijim sinom i ćerkom, dok se retko viđa sa srednjim sinom, a sve zbog uticaja majke na decu. Na teške opužbe da je suprugu u trudnoći silovao i mučki pretukao, bivši sportista kaže da nije ni silovatelj ni batinaš, i pita zašto je Jelena čekala sedam godina da prijavi nasilje. A svedočenje sina koji je bio svedok ovog incidenta nazvao je manipulacijom i izbegao direktan odgovor na pitanje da li je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Pored toga, Albert je priznao da je istina to da je najstarijeg sina prijavio policiji za uznemiravanje kada ga je pozvao da se požali da su gladni. Albertovo obrazloženje je to da je hteo da mu održi lekciju na taj način i da ga zaplaši.

 

Bivši fudbaler je nastavio da se pravda, pa je tako posezao za odštampanim porukama sa telefona koje je slao deci, svoju suprugu je optužio da se bavi crnom magijom, kao i da ga je varala sa kolegom iz Partizana, zbog čega je i zatražio da se uradi DNK test najmlađeg deteta, kako bi se utvrdilo da je njegovo.

 

Twitter je tokom  uživo prenosa emisije vrveo od komentara, a mi vam donosimo samo neke od njih.