Javno istupanje Jelene Nađ potreslo celu Srbiju: ovo je njena priča

(foto: Screenshot)

Sinoć je emitovana emisija Život pričau kojoj je Tatjana Vojtehovski ugostila Jelenu Nađ, bivšu suprugu nekadašnjeg fudbalera Alberta Nađa. Baš kao što je i sama voditeljka predvidela na kraju (ranije snimljene) emisije, Albert se pojavio u javnosti pre emitovanja i porekao sve ono o čemu je Jelena govorila. Međutim, za razliku od njegovih reči, Jelena je priložila sudske dokaze za sve svoje stravične tvrdnje.

Jelena Nađ je otpočela svoju priču prvim slučajem nasilja u braku, koji se desio već 2-3 nedelje nakon venčanja, i to iz potpuno bizarnog razloga, zato što je razgovarala sa drugim bračnim parom, koji su upoznali na tom bračnom putovanju.

Nasilje je vremenom postajalo sve gore, ali uplašena Jelena nije govorila nikome o onome što se događa iza zatvorenih vrata, nadajući se da će sve jednog dana prestati, kao i zbog straha da ga napusti i mogućnosti da deca ostanu sama sa nasilnikom.

“U druge dve trudnoće me nije tukao, ali u prvoj jeste. U bolnici je utvrđeno da zbog toga naš najstariji sin ima kataraktu na oba oka. Ispitivali su detaljno to jer ne postoji zabeležen slučaj u našoj porodici da je neko imao kataraktu”, ispričala je Jelena.

(foto: Screenshot)

Nasilje je kulminiralo kada je Albert više sati uzastopno fizički maltretirao svoju bivšu suprugu, koju je zatim pokušao da siluje pred decom, a kada je jedan od sinova pokušao da ga spreči u tome, Nađ je počeo da ga davi, ispričao je najstariji sin u policiji.

Iako je Albert Nađ, tokom karijere profesionalnog sportiste, stekao mnogo novca (o čemu je, takođe, sud obavešten), nije plaćao alimentaciju za decu, osim tri puta, nakon što je protiv njega podneta tužba. Budući da nije izmirio svoje obaveze ni oko plaćanja školarine za decu (koja su išla u privatne škole, gde se cena jedne godine kretala od 8 do 12 hiljada evra), Jelena je prodala stan u kom su živeli da bi mogla da ih iškoluje do kraja. Ipak, pošto najstariji sin nije upao na budžet, nije mogla da mu obezbedi dalje univerzitetsko školovanje.

Albert Nađ je uspeo da smanji alimentaciju sa 2.000 evra na 100, prijavivši se da radi za minimalac, ali ni to nije dosad nijedanput isplatio. Kada su sudski izvršioci dolazili na prinudnu naplatu, zaplenom imovine u stanu su došli do sume od 28.000 dinara, dok je trebalo izmiriti dug od 30.000 evra.

“Drugi put kada su odlazili u prinudnu naplatu popisano je da živi u stanu sa jednim ogledalom i mobilnim telefonom, ali mu mobilni nije oduzet, nego samo ogledalo”, ispričala je Jelena, na šta se voditeljka zapitala čiji to ukupan nameštaj u stanu košta svega 28.000 dinara, kao i ko je spreman da poveruje da neko živi u stanu samo sa ogledalom.

Jelena se osvrnula i na priču u kojoj je Nađ, ne bi li se oslobodio alimentacije, čak tražio da se sudski proveri da li je on otac najmlađe ćerke, za koju je, uz pomoć DNK analize, utvrđeno da je njegovo dete.

Da li će ovaj slučaj ikada biti rešen, vreme će pokazati.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.