Albert Nađ otvoreno o neplaćanju alimentacije i zlostavljanju bivše supruge

(foto: Screenshot)

Bivši fudbaler Albert Nađ našao se na udaru javnosti nakon što je njegova bivša supruga Jelena Nađ iznela optužbe da joj već dve godine ne plaća alimentaciju za troje dece, sa kojima se smrzava i gladuje u svom stanu, jer ne može da ih izdržava sa 25.000 dinara, koliko iznose njena primanja.

Pored toga, Jelena je otkrila i da ju je Albert seksualno zlostavljao pred decom.

Nađ je dosad odbijao da javno govori o ovom slučaju, kako bi zaštitio decu od medijske pompe, ali je objavio poruku koju mu je bivša supruga poslala, a u kojoj, osim što mu preti da će ga strpati iza rešetaka, želi smrt njegovoj jednogodišnjoj ćerki iz drugog braka sa Mirnom Nađ.

Mirna i Albert su se pojavili pred kamerama emisije 150 minuta, gde je bivši fudbaler porekao sve stravične optužbe koje su iznete na njegov račun.

“Alimentaciju sam plaćao redovno u skladu sa prihodima koje sam imao”, istakao je Nađ, dodavši da je najviše ponekad zakasnio mesec dana sa isplatom.

U daljem intervjuu je otkrio da zbog bivše supruge nije viđao decu u pojedinim periodima, ali da je uvek bio tu za njih, naročito kada je njegov najstariji sin pobegao od kuće zbog konflikta koji je imao sa majkom.

Alberta je podržala i sadašnja supruga Mirna koja je istakla da joj nije jasno zašto bi, u današnje vreme, bilo ko trpeo takav život, kakav Jelena Nađ opisuje, 15 godina, umesto da prijavi navodnog monstruma policiji, kao što je i podvukla da joj je nelogično što se Jelena svega setila tek 6 godina nakon što je Albert napustio porodični dom.

https://www.youtube.com/watch?v=Cgzj1MKLQGE

Povezane vesti

Back to Top