in

Potresna ispovest žene fudbalera: Digao je ruke od svoje dece, smrzavamo se i gladujemo


Albert Nađ je bivši reprezentativac i igrač "Partizana" (foto: screenshot)
Albert Nađ je bivši reprezentativac i igrač „Partizana“ (foto: screenshot)

Jelena Nađ, bivša supruga Alberta Nađa podnela je krivičnu prijavu, prošle nedelje, protiv proslavljenog fudbalera, zbog duga od 30.000 evra na račun neisplaćene alimentacije.

Jelena je otkrila da s njihovom decom Nemanjom (19), Nikolom (10) i Janom (8) živi na ivici egzistencije, da se smrzavaju u kući jer s platom od 25.000 ne mogu da plate ogrev niti da se prehrane. Prema njenim rečima, Albert od avgusta 2014. godine krši odluku suda da po detetu plaća mesečnu alimentaciju od 666,67 evra.

„Albert je digao ruke od svoje dece, koju smo dobili u braku. Duguje nam 30.000 evra i ne pada mu na pamet da to isplati jer smatra da je jači od zakona. Morala sam da ga tužim, a napisala sam i pismo ministru Selakoviću da vidim da li iko može da mu stane na put. Nas četvoro živimo od moje plate koja je 25.000 dinara. On nas je ostavio u kućerini za koju sa svojim primanjima ne mogu ni ogrev da kupim. Poslednjih mesec dana deca se smrzavaju, hladno nam je, gladna su, a njega je baš briga“, ogorčeno priča Jelena za Kurir i dodaje da je Albert najstarijeg sina prijavio policiji za uznemiravanje, jer mu je tražio pomoć.

Proslavljeni sportista zbog sudskog procesa nije želeo da govori na ovu temu. On je samo kratko poručio za taj list da će biti vremena da o tome razgovara.