Prati nas

Vesti

Aleksandra i Filip obezbedili sina Aleksandra

Ponosni roditelji sačuvali su matične ćelije iz bebine pupčane vrpce

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već su obezbedili sina Aleksandra, i to zdravstveno. Ponosni roditelji sačuvali su matične ćelije iz bebine pupčane vrpce i time pokazali izvesnu dozu odgovornosti.

Čim je pevačica zatrudnela, u dogovoru sa suprugom odlučila se za ovaj zalog za budućnost svog deteta, a prethodno se dobro raspitala.

“Kao i svakoj majci, folkerki je sada sin na prvom mestu, a njegovo zdravlje pogotovo. Ona je zbog toga rešila da iskoristi sva dostignuća moderne medicine. Danas je razvijena čitava medicinska grana koja koristi matične ćelije za terapiju raznih bolesti – regenerativna medicina. Uspešno se tretira preko 70 različitih oboljenja, od raznih vrsta leukemija, genetske bolesti metabolizma, imunološkog sistema i anemije. Aleksandra i Filip bebi su obezbedili jednu otvorenu mogućnost lečenja, bez obzira na uzrast”, otkriva izvor blizak porodici.

Otkako su obezbedili zdravstveno bebino stanje, novopečenoj mami mnogo je lakše. Pošto o tome više ne mora da brine, sada je čekaju slatke muke oko sina.

“Aleksandra zbog carskog reza prvih dana neće biti sposobna da se potpuno sama brine o temu. Iako Filip želi u svemu da joj pomogne, on ipak nema iskustva s bebama i nije vičan nekim stvarima, pa će u početku sa njima u kući boraviti pevačicina majka Branka Mihajlović, a redovno će ih posećivati i druge dve bake s očeve strane, Lepa Brena i Zorica Nakić. Zbog prirode posla Aleksandra je navikla da noću ne spava, pa joj bar to neće predstavljati nikakav problem. S obzirom na to da svi jedva čekaju da vide najmlađeg naslednika Živojinovića, kuća će im stalno biti puna gostiju”, rekao je izvor za Kurir.

1 komentar

1 komentar

  1. Sneza

    11. 03. 2019. at 18:01

    Jao ljudi kakav je to clanak?? I ja sam ostavila maticne.celije, i moja sestra i svako obavesten, u cemu je vas probkem??

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top