Prati nas

Vesti

Aleksandra i Filip: Pala prva svađa posle medenog meseca?!

Prve varnice Instagram

Aleksandra i Filip Živojinović stali su na ludi kamen 21. juna, a posle medenog meseca u Monte Karlu, Prija se vratila na posao. Nastupala je i u Crnoj Gori, a njen dragi rešio je da je prati i da se kasnije oboje pridruže Breni i Bobi, koji uživaju na svojoj jahti u Budvi.

Sve je bilo u redu kada su stigli i dok je Aleksandra imala nastupe. Filip je, kao i uvek, uživao u njenim pesmama, a dan su provodili uglavnom na jahti. Ipak, izvor „Alo!“ otkriva da im u tim trenucima osame nisu baš tekli med i mleko.

“Oboje su mislili da će se malo odmoriti od svega baš u Crnoj Gori, jer već nekoliko meseci nikako da se opuste. Pripreme za venčanje su bile obimne, oboje su bili veoma uzbuđeni jer su želeli da sve bude kako treba. Odmah posle venčanja otišli su na medeni mesec, a onda su počele poslovne obaveze. Sada, posle nastupa u Crnoj Gori, mislili su da će se opustiti i da će pravo uživanje tek početi. Ali izgleda da je nervoza bila prevelika,” priča izvor dnevnog lista Alo.

“Filip je pre nekoliko večeri hteo da izađu na druženje sa prijateljima, a Aleksandra je mislila da će ostati sami. Iz čista mira došlo je do žestoke rasprave, Aleksandra se rasplakala, Filip je bio u šoku i nije mogao da je smiri. Otišao je na večeru sa prijateljima, jer ga je ona zamolila da ode kako bi ostala sama. Nije više želela da se svađa – kaže izvor „Alo!“ i dodaje da je Aleksandra onda dugo sa nekim razgovarala telefonom. Ni sutradan nisu bili zajedno. Kada se Filip uveče vratio iz provoda, nisu ni razgovarali. Svako je otišao na svoju stanu – Filip se šetkao po gradu, a Aleksandra se odmarala sama na plaži.”

Filip je pametan momak, on je shvatio da Aleksandri treba malo „vazduha“. Kao pravi džentlmen, pustio ju je da se odmori sama, ali je nije ostavio u nedoumici. Još tokom večere sa prjateljima poslao joj je poruku da je voli i obožava i da među njima ništa ne može da izazove razdor.

“Čekaću koliko god želiš da se odljutiš i ponovo mi se nasmeješ. Ne idem ja nikuda bez tebe,” glasila je Filipova poruka, otkriva nam izvor blizak Živojinovićima.

“Sutradan uveče, Prija i on su dugo razgovarali i shvatili baš to – da im je posle cele frke i panike oko svadbe, medenog meseca i nastupa falilo baš to – dugi razgovori koji sve rešavaju.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top