in

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović kupili kuću od 500.000 evra


Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nedavno su kupili kuću na Bežanijskoj kosi koju trenutno renoviraju, a u koju će se useliti nakon rođenja naslednika, budući da pevačica sitno broji do porođaja.

Oni što im je zasigurno bilo najbitnije, pored lepe lokacije i komfora, svakako je to što žive „kod svojih“. Naime, u neposrednoj blizini ove kuće, nalazi se kuća Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Par je, navodno, podigao kredit kako bi za sebe brzo obezbedio ovo zadovoljstvo na Bežaniji sa četiri spavaće sobe. Prema nezvaničnim informacijama, kuća je koštala oko 500.000 evra.

„Filip je hteo da imaju nekretninu na toj lokaciji, a i svidela mu se kuća. On je i odlučio da se baš ta nekretnina kupi. Aleksandra se nije bunila, njoj odgovara što je prostrana i veoma udobna za veliku porodicu,“ rekao je za Svet izvor blizak paru i dodao:

„Na svakom spratu se nalazi po kupatilo, ima četiri spavaće sobe, veliki dnevni boravak, terasu koja ne gleda na ulicu već na vrt sa druge strane kuće, pa će nesmetano moći da pije jutarnju kafu.“

Aleksandra će sa Filipom da se useli odmah pošto se bude porodila. Sinu Aleksandru ovo će biti prvi dom. Inače, mališan će doći na svet u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a cena porođaja je nešto više od 350 000 dinara.

“Za sada je u planu da se Aleksandra porodi prirodnim putem, međutim, ukoliko nešto krene po zlu, nije isključeno da će se on završiti carskim rezom. Poverena je najboljim stručnjacima i uz nju će na porođaju biti njen suprug Filip Živojinović,” kaže izvor.