in

Aleksandra Prijović skinula 20kg pa otkriva tajnu svoje linije


Pevačica Aleksandra Prijović uspela je da za četiri meseca skine čak 20 kilograma. Ona je u nedavnom intervjuu otkrila kako je tako brzo vratila liniju nakon porođaja.

’’Smršala sam 20 kilograma. Povratila sam kilažu koju sam imala pre nego što sam ostala u drugom stanju. Možda sam čak i mršavija nego pre trudnoće’’, kaže pevačica.

Prija otkriva da je domah posle porođaja počela da vodi računa o ishrani:

’’Nakon što sam rodila Aleksandra, hranim se zdravo, ne samo zbog kilaže već i zbog njegovog zdravlja, jer ga dojim. Pridržavam se plana ishrane koji sam dobila od nutricioniste. Potpuno sam iz jelovnika izbacila slatkiše, masnu hranu, gazirane sokove i testo. Jedem salate, ribu, razno povrće, pijem ceđene sokove i svakodnevno unosim dosta tečnosti. Tako su se kilogrami gubili i ja sada izgledam baš kao što sam želela. Što se tiče fizičke aktivnosti, nisam smela da treniram jer sam se porodila carskim rezom’’.

Ona savetuje sve žene da posle porođaja ne bi trebalo da se opterećuju izgledom:

’’Nemam specijalni savet za buduće mame. Najbolje je da svaka žena radi onako kako misli da treba da bi bila zadovoljna sobom i svojim izgledom. Nije sve u kilogramima’’, rekla je za Informer.