in ,

Alyssa Milano zamalo u toplesu za Maxim!

Alyssa je za Maxim pričala po čemu se razlikuju nekadašnje i sadašnje karijere dece glumaca

Glumica Alyssa Milano se raskopčala i razgolitila za letnje izdanje časopisa Maxim!

Alyssa Milano, našoj publici najpoznatija kao Phoebe iz tinejdž serije Čari pokazala je da i sa 40 godina ima telo koje oduzima dah! Glumica se za muški časopis Maxim skinula u beli šortsić i plavu raskopčanu košuljicu, ali i u bikini, monokini…malo je toga što Alyssi ne stoji dobro.

Osim što je neverovatno zgodna, Alyssa(40) se povrh svega i nedavno porodila, ali nema kilažu da to i dokaže! :) Na osnovu njenih seksi slika zaista je teško poverovati da ima glumački staž dugačak 30-ak godina.

Alyssa se proslavila još kao dete, kada je glumila zajedno sa Arnoldom Schwarzeneggerom u filmu Commando, ali i u seriji Who’s the Boss koja je osamdesetih godina bila veliki hit. Alyssa je za časopis Maxim pričala o mukama kroz koje prolaze deca koja se proslave tako rano, ali je dodala da u njeno vreme deca glumci nisu imali iste probleme kao sada zato što se, nakon završenih glumačkih angažmana, njihova glumačka karijera završavala.

Christina Applegate i ja smo verovatno jedine glumice koje su zadržale kakvu-takvu karijeru u glumačkoj profesiji nakon što su se završile serije koje su nas proslavile. Međutim, ja zaista imam predivnu porodicu, a često gledam današnju decu koja se teško snalaze u ovom poslu i mislim da bi oni imali iste probleme šta god da rade“ rekla je Alyssa istakavši značaj porodice u životu mladih zvezda.

Alyssa je 2011. godine dobila dete, sina po imenu Milo, sa mužem Daveom Bugilariem.

foto: Maxim / U.H.N. / Tracara.com