in

Amber Heard šokirala modnom kombinacijom na promociji novog filma

Rupe na haljinama mogu da budu riskantne, posebno kada su u pitanju šetnje po crvenom tepihu, ali čini se da to nije problem za Amber Heard.

Glumica je šokirala prisutne kada se na premijeri filma Akvamen u Pekingu pojavila u kratkoj crnoj suknji  sa naramenicama i velikom rupom u predelu grudi i stomaka.

Haljina svakako nije mogla proći nezapaženo, kako zbog svog neobičnog izgleda, tako i zbog same glumice koja je zvezda novog superherojskog filma o kome se ovih dana govori.

Zajedno sa Amber, na promociji filma došli su i još jedna zvezda, Jason Momoa, ali i režiser James Wankoji su zajedno sa Amber pozirali za paparace i razgovarali sa fanovima DC-a koji su se našli na događaju.

Amber je priznala da nikada nije očekivala da će glumiti u filmu rađenom po istoimenom stripu, ali da je bila oduševljena kada je čula koju su joj ulogu ponudili.

Kupili su me kod mača i krune“ , priznaje glumica. „Pričala sam telefonom sa Zackom Snyderom i nikada nisam verovala da će mi ovakva vrsta filma pristajati. Ne znam ništa o svetu stripova i superheroja, nikada nisam verovala da će nešto ovako imati smisla za mene.“

View this post on Instagram

American (Gothic) Atlantean @aquamanmovie #aquaman

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

„Obzirom da je ženama ograničen pristup u ovom svetu , nakon što mi je objasnio kakvu bih fenomenalnu ulogu dobila, predomislila sam se i pristala“,  dalje objašnjava glumica.

Amber u filmu ima ulogu devojke po imenu Mera, ćerku kralja Nereusa, i kao što je već pomenula, treba postati kraljica. Ima sposobnost kontrolisanja vode i telekineze.