Search
Close this search box.

Amber Heard šokirala modnom kombinacijom na promociji novog filma

Amber Heard na promociji svog novog filma Aquaman.
Rupe na haljinama mogu da budu riskantne, posebno kada su u pitanju šetnje po crvenom tepihu, ali čini se da to nije problem za Amber Heard.
Glumica je šokirala prisutne kada se na premijeri filma Akvamen u Pekingu pojavila u kratkoj crnoj suknji  sa naramenicama i velikom rupom u predelu grudi i stomaka. Haljina svakako nije mogla proći nezapaženo, kako zbog svog neobičnog izgleda, tako i zbog same glumice koja je zvezda novog superherojskog filma o kome se ovih dana govori. Zajedno sa Amber, na promociji filma došli su i još jedna zvezda, Jason Momoa, ali i režiser James Wan, koji su zajedno sa Amber pozirali za paparace i razgovarali sa fanovima DC-a koji su se našli na događaju.
Amber je priznala da nikada nije očekivala da će glumiti u filmu rađenom po istoimenom stripu, ali da je bila oduševljena kada je čula koju su joj ulogu ponudili. „Kupili su me kod mača i krune“ , priznaje glumica. „Pričala sam telefonom sa Zackom Snyderom i nikada nisam verovala da će mi ovakva vrsta filma pristajati. Ne znam ništa o svetu stripova i superheroja, nikada nisam verovala da će nešto ovako imati smisla za mene.“ https://www.instagram.com/p/BqOWGEwgLvE/ „Obzirom da je ženama ograničen pristup u ovom svetu , nakon što mi je objasnio kakvu bih fenomenalnu ulogu dobila, predomislila sam se i pristala“,  dalje objašnjava glumica. Amber u filmu ima ulogu devojke po imenu Mera, ćerku kralja Nereusa, i kao što je već pomenula, treba postati kraljica. Ima sposobnost kontrolisanja vode i telekineze.

POSLEDNJE VESTI