Search
Close this search box.

Ami G šou: Šta su rekli gosti?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kao što je i najavljeno, Ognjen Amidžić je ugostio pojedine učesnike Beovizije 2009. Prva je bila Ana Nikolić, koja je oprostila čelnicima Evrovizije jer „ko radi taj i greši“ a i ona je veliki čovek, i rekla je da ne želi da razmišlja uopšte o tome da li je bilo nekih manipulacija na samom događaju. Njoj je bitno da se pesma „Bili smo najlepši“ svidela publici, a s obzirom da nije pobedila otićiće u Moskvu privatno.  Za pobedničku pesmu je prvo rekla da nije loša, da se njoj sviđaju i narodnjaci da bi se onda predomislila i valjda shvatila da tako nešto ne treba da priča pa je ipak priznala kako nije ni čula celu pesmu. Ana se pojavila u vrlo čudnoj kreaciji, pogledajte sami i recite mi šta mislite o njenoj nazovimo haljini.

Ognjen je nekoliko puta zezao što nema dečka. Prvo je rekao da bi bilo dobro da ona ide u Moskvu jer tamo ima puno bogatih Rusa. A kad je govorila o svom novom spotu za pesmu „Ekstaza“ koji će biti gotov za 10 dana, da joj je sponzor neka firma koja je sponzor i švajcarskoj fudbalskoj reprezentaciji koja je trebala da se pojavi u njenom spotu ali nekim čudom nije, Ognjen joj je rekao da je šteta što nije upoznala nekog od tih fudbalera, dobro bi joj došlo. Slažem se sa Ognjenom, sve je bolje od Mime Karadžića

Nakon Ane se pojavio preslatki četverac OT bend na radost ženskog pola. Sajko je rekao da mu se pobednička pesma baš sviđa, dok je Vukašin navodno nije čuo. Saznali smo da Đorđe, Sajko, Sonja i Ana žive zajedno. OT bend je otpevao, zajedno sa Milicom, lepi, stari hit Parnog Valjka koji je zvučao predivno.

Nakon toga, pridružili su im se Milica i Danijel. Milica je  rekla da je bila presrećna kad je čula da je Marko Kon pobedio, posebno zato što im je on radio aranžman za pesmu „H8R“. Danijel je premijerno izveo pesmu „Javna tajna“… ne zvuči nimalo loše.

Vukašin je u sred emisije dobio sms poruku i nakon toga je saopštio da možemo da očekujemo koncert Operacije Trijumf čim se završi Veliki brat. Jeeeeeee!!!

Na kraju Ami G-a smo mogli da vidimo i pobednike Beovizije, Marka Kona i Milana Nikolića, koji su prvo odsvirali i otpevali jednu jako zanimljivu pesmu „Recept za ljubav“, mogli bi i sa njom da idu na Evroviziju. :)

Marko je ponovio da ni oni nisu verovali da će da pobede, da će tek početi sa pripremama za Evroviziju, ne veruje da će mnogo menjati pesmu ali da će se potruditi da se predstave u najboljem mogućem svetlu. Ok, držim im palčeve! ;)

POSLEDNJE VESTI