Prati nas

Šokantno

Ana Mihajlovski više nije u Emotionu?

Besna na bivšeg supruga

Ana Mihajlovski besna je na bivšeg muža, jer je navodno on stopirao njenu karijeru!

Voditeljka je pre nekoliko dana napravila scenu u prostorijama produkcije Emotion, jer je navodno ostala bez angažmana na novom projektu ove kuće. “Ana je urlala! Optužila je Gorana Stamenkovića i njemu bliske ljude da su joj uništili karijeru, namerno je ostavivši bez TV emisije,” priča izvor, koji je prisustvovao svađi.

Vlasnik Emotiona ujedno je i Anin bivši izabranik, sa kojim ima ćerkicu. “Iako joj je Goran skrenuo pažnju na to kako neće tolerisati histerisanje i kako će već prilikom sledećeg ispada dobiti otkaz, Ana se nije preterano potresla. Niti je ozbiljno shvatila Gošine opomene. Zbog svega ovoga usledila je šut-karta, koja je trenutno u proceduri, a Ana već danima Gorana oslovljava kao bivšeg poslodavca,” završava izvor.

Produkcija Emotion odbila je da komentariše ovaj slučaj, dok je Ana izjavila: “Ne želim da komentarišem bilo šta što se tiče mog profesionalnog angažmana.”

P.Ž./Tračara

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Ja

  28. 11. 2012. at 19:35

  Bas je bezobrazan ako je to uradio!
  Vidi se da je nesrecan covek, posto sve sto on radi jeste: iskoriscava zene i ljude, kojima izgleda ne ostaje duzan da se osveti povrede li mu sujetu. Bas bezveze.

 2. @lex

  28. 11. 2012. at 21:32

  @Ja slazem se sa tobom…..Mnogo mi nedostajee ^^

 3. ZaZarazna

  29. 11. 2012. at 11:03

  Svako je zamenljiv. I žena, i ljubavnica, i kvazi voditeljka..Ana će to morati da nauči na teži način. Nije je mučila činjenica da je njen baby daddy(u tekstu gore naveden kao “bivši suprug” kojeg je ona takodje zamenila sa nekim materjalno podobnijim mladoženjom)ujedno i njen šef. Realno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top