Ana Nikolić i Mima Karadžić u zagrljaju!

Ali nemojte da pomislite nešto pogrešno! :) Slika koju vidite je sa snimanja serije „Pare ili život“, gde će se pevačica Ana Nikolić oprobati prvi put u svojoj karijeri i kao glumica. Nove epizode u kojima ćete gladati i Anu prikazivaće se sredinom aprila meseca. Tako da je ovaj zagrljaj samo glumački zadatak. Hihihihihi… ana-i-mima
Meni i dalje ne ide u glavi da su popularana pevačica i glumac Mima Karadžić u vezi? A ako uzmemo u obzir i ovu najnoviju „saradnju“, tračevi o njihovoj romansi samo će biti „podgrejani“. Samo da vas podsetim, Ana i Mima nikad nisu priznali da su par i još uvek uspešno izbegavaju da odgovore na pitanje da li su zaljubljeni ili su samo prijatelji… izvor: Alo!

16 Responses

  1. MENI JE MIMA BAŠ SIMPATIČAN, I SMATRAM DA JE VEOMA DUGOVIT I INTELIGENTAN ČOVEK I NE RAZUMEM ŠTA SE UPLIĆE SA OVOM GLUPAČICOM. DEVOJKA JE KLASIČNA PROVINCIJALKA I OGRANIČENA… ALI AKO SU ZAJEDNO NEK IMA JE SA SREĆOM… HA, HA, HA….

  2. pa sta…Mimo je pravi smeker,samo sto to devojke ne znaju da procene!!!

  3. Jedna paraćinska fufica i Mima koji je čovek šmeker, ne verujem da je to baš romansa, već sadizam prema Miminom mozgu i mazohizam za Aninu pozadinu. Ona jadna ni jednu foru ne kapira, a trudi se de se smeje inteligentno. Njiova veza je komedija absurda.

  4. E AKO JE ANA NIKOLIC POSLE ONOLIKO FRAJERA SPALA NA NJEGA, ONDA STVARNO NEZNAM STA DA KAZEM… ODAVNO SE NISAM OVAKO SLATKO NASMEJALA,,, TRACARO, OVO JE GLUPOST NEVIDJENA…. POZZ

  5. Zelela bih da prenesete ,ako je moguce, cestitke za rodjendan velikom glumcu od mene,
    pozdravi Marta Golovic-CUS

  6. ahhah ana nikolic je lepotica bre. a taj sa klempavim usima nije za nju mator je…………:>:>:>:>:>:>:>

  7. Madaj te to je samo u seriji,mislim u smesnoj seriji,da je stvarno to bi bio horor film!!!!!!!!!

  8. MA MEDIJI,SVE TO MALO PREUVELICAVAJU?GDE NADJOSTE NJIH DVOJE?ANA BAS DOBRO GLUMI,ALI MISLIM DA JOJBOLJE PEVANJE IDE..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI