Prati nas

Vesti

Ana Nikolić ide na liposukciju?

’’Ana se teško nosi sa viškom kilograma i još teže sa komentarima na račun njenog fizičkog izgleda. Stare fotografije gotovo da i ne gleda”

Ana Nikolić od porođaja na sve moguće načine pokušava da smrša i dovede liniju do savršenstva pre izlazka novog albuma. A kako iscrpljujući treninzi i dijete nisu urodili plodom, ona sve više razmišlja da o liposukciji.

Naime, kako pišu današnje novine, pevačica se već podvrgla medicinskim analizama u jednoj privatnoj klinici i intezivno razmišlja o tome da ode pod nož.

’’Ana se teško nosi sa viškom kilograma i još teže sa komentarima na račun njenog fizičkog izgleda. Stare fotografije gotovo da i ne gleda. Ne može da prihvati činjenicu da je od jedne od najzgodnijih i najatraktivnijih žena na našoj javnoj sceni došla u fazu neprepoznatljivosti’’, priča izvor blizak pevačici, pa dodaje:

’’Pokušala je sa personalnim trenerom, sa režimom ishrane, sa mezoterapijom i masažom. Kod njene mame u salonu je radila još neke metode izbacivanja vode iz organizma, ali sve je to nedovoljno, budući da Ana nema desetak kilograma viška, već više od 30“, priča izbor.

Ana se navodno već konsultovala sa stručnjacima iz oblasti plastične hirurgije, kako bi saznala sve dobre i loše strane liposukcije, ali još uvek nije donela konačnu odluku.

’’Ono što je najviše deprimira jeste činjenica da oporavak traje dugo. To je brine i zbog ćerkice, o kojoj pretežno brine sama, ali i zbog poslovnih obaveza i rada na novom albumu koji bi želela da što pre predstavi publici’’, rekao je izvor za kraj.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Sarah

    21. 05. 2019. at 01:51

    Ja nebi isla da sam na njenom mestu. Meni je lepa i debela.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top