Prati nas

Ana Nikolić ima novog dečka

Vesti

Ana Nikolić ima novog dečka

Pevačica je odlučila da definitivno stavi tačku na vezu sa Rastom


Ana Nikolić je definitvno odlučila da krene dalje i svoj brak sa reperom Stefanom Đurićem Rastom ostavi iza sebe, pa je obnovila romansu sa bivšim dečkom, poznatim beogradskim biznismenom.

Kako saznaju dnevne novine, radi se o čoveku sa kojim je Nikolićeva pre više od deset godina bila u ozbiljnoj vezi, a ni jedno ni drugo nisu očekivali da će se posle toliko vremena ponovo zaljubiti jedno u drugo i završiti zajedno.

“Ana i biznismen bili su u vezi pre više od decenije, i to kada je njena karijera bila u jeku. Izlazili su, putovali, zezali se i uživali i zaista se činilo da je taj odnos ozbiljan. On je vodio jednu od najvećih firmi u prestonici, a ona je sa druge strane važila za najpoželjniju pevačicu na estradi i bili su par kakav se viđa samo na filmu. Ipak, koliko god da je uživala u toj vezi, Ana nije bila spremna da se ozbiljnije vezuje. Iako je on želeo decu i brak s njom, njoj to nije bilo ni na kraj pameti, iako ga je volela. Nakon godinu dana, stavili su tačku na vezu i svako je krenuo svojim putem”, kaže izvor i navodi da je bogati biznismen ponovo do ušiju zaljubljen u pevačicu.

“Odluka da obnove vezu šokirala je sve nas koji ih poznajemo i sa njima se družimo. Za tih deset godina se toliko toga desilo, a oni su odjednom otkrili da su zajedno i sada se ponašaju kao da se nikad nisu razdvajali. On je toliko zaljubljen i srećan što je ponovo osvojio Anu, da ne vidi ništa osim nje.. Šalje joj poklone u trenucima kada zbog obaveza ne može da je vidi… A kada je u Beogradu, stalno odlaze na večere”, kaže izvor i dodaje:

“U toku jednog razgovora, poverio mi je da mu je teško što su joj ljubav i brak sa jednim picopevcem, kako je nazvao Rastu, uništili izgled i život. Zbog toga želi da ponovo bude srećna. Želi da vrati staru Anu i da joj pomogne da izađe iz svega lošeg što joj se desilo i čini se da je sebi postavio cilj i da neće odustati dok to ne ostvari”, priča izvor i otkriva da Ana još nije spremna da se za njenu vezu sazna u javnosti.

“Iako je Ana srećna i posle dugog perioda nasmejana, nije spremna na pritisak javnosti zbog nove ljubavi. Konačno ima partnera koji joj daje samopouzdanje i snagu da se bori da bude najbolja verzija sebe. Zahvalna je što ga ima pored sebe i što je svaki dan iznova i iznova osvaja. Ruku na srce, on je mnogo dobar frajer, visok, mišićav, uspešan i lep. Gotovo da ne postoji žena u gradu koju ne može da osvoji. Ipak, otkada je ponovo sa Anom, druge ne želi ni da pogleda. Svima bi nam bilo drago da uspeju i prošlost ostave iza sebe”, piše Alo.

Inače, Ana se u toku dana oglasila i demantovala novu vezu.


1 komentar

1 komentar

  1. pixie

    25. 02. 2019. at 14:31

    Banana?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top