in

Ana Nikolić ne želi više da peva o drogi


Ana Nikolić poslednjih meseci radi na novim pesmama i albumu koji bi trebalo da izađe do kraja ove godine. Pored nekoliko poznatih tekstopisaca, u timu je i Marina Tucaković s kojom pevačica dugo sarađuje.

Uloga majke je drastično uticala na način na koji razmišlja, zbog čega je odbila pesmu za koju je sigurna da će biti hit, jer ne želi više da na taj način promoviše drogu i criminal.

‘’Ana posle duge pauze želi da se predstavi u najboljem svetlu, a prošli album, koji joj je radio njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta odlično je prošao, te je ona sad pred ozbiljnim zadatkom. Zato je nastavila saradnju sa Marinom, ali joj mnogi zameraju što peva o drogi, kao u duetu Milion dolara koju je otpevala sa Nikolijom Jovanović. Ana je odlučila da neće da peva tako provokativne tekstove, pogotovo sada, kada je postala majka’’, kaže izvor koji dodaje da je zbog toga odbila tekst koji joj je ponudila Marina.

‘’Kada je videla ovaj tekst, Nikolićeva se dosta premišljala, a na kraju ga je ipak odbila. Njoj je zasmetao deo u kojem se pominje najmoćniji i najbogatiji kriminalac Eskobar, koji se bogatio prodajom droge. Ona se već jednom opekla u pesmi sa Nikolijom jer tu peva „radimo posao s bananama“, a to su mnogi povezali sa Mišom Bananom, tako da ovoga puta nije htela da pravi istu grešku. Svesna je ona da je to samo pesma i da svako može da je protumači na svoj način, ali smatra da to više nije njen fazon i da joj sada leže drugačiji tekstovi. Ona nikada nije sumnjala u Marinu i svesna je da će takva pesma postati hit, ali veruje da je donela pravu odluku i da neće zažaliti zbog nje’’, ispričao je izvor za Alo.

Inače, sporni tekst glasi: ‘’Pogledaj me kao Pablo Eskobar, ja sam tvoje belo roblje’’. A koja pevačica će sada preuzeti ovu pesmu, ostaje nam da vidimo.