Ana Nikolić pred bankrotom?

Hmmm, izgleda da je svetska ekonomska kriza stigla i u srpski šou-biznis. Naime kako piše list Press, pevačica Ana Nikolić je trenutno u velikim dugovima i ako ne vrati 20.000 eura u narednih petnaest dana pevačica bi mogla da završi u zatvoru, a onda bi se svi dugovi naplatili prinudno iz njene imovine.

ana-nikolic

Evo šta kaže biznismen Aleksandar Tišma kome navodno Ana duguje pare:

“Pošto se u to vreme zabavljala s jednim mojim prijateljem, pristao sam da joj dam novac da bi snimila spot i da joj za iste potrebe pozajmim svoj džip „mercedes ML”. Potpisali smo i overili ugovor u sudu, ali je posle Nove godine prestala da se javlja. Uspeo sam da od Anine majke dobijem 10.000, a ostatak ću morati da naplatim sudskim putem. Ukoliko mi do danas ne izmiri dugovanje tužiću je i ako treba oterati i na robiju, a imovina će joj biti zaplenjena.”

Ovo su jako ozbijne optužbe, a šta će se sve dešavati, videćemo…

UPDATE: Danas je u intervjuu za dnevni list Kurir, Ana izjavila da ove priče nisu tačne i da eventualno može da joj se desi da duguje za struju i vodu. Takođe je demantovala da je povezana sa hrvatskim tajkunom Stipom Lijanovićem i da od njega finansijski zavisi.

izvor: Press, Kurir

Povezane vesti

Back to Top