Ana Nikolić pronašla svoj mir u Maleziji!

Pevačica Ana Nikolić vratila se sa putovanja po Maleziji duhovno preporođena! Ona kaže da je sa svojim verenikom Draganom 6 meseci unapred isplanirala putovanje, koje se mnogo razlikovalo od svih njenih prethodnih odmora.

“Dragan i ja smo ovo putovanje planirali punih šest meseci a ono što je zanimljivo je da smo se u svakom gradu zadržavali po par dana, a zatim nastavljali putovanje u potrazi za novim avanturama i upoznavanjem tamošnjih znamenitosti. Kuala Lumpur me je najviše fascinirao prevashodno predivnim mentalitetom ljudi, a i tamošnja klima i vlažnost vazduha mi savršeno odgovaraju. Bukvalno do te mere da bih se mogla preseliti tamo”, poručuje Ana i dodaje da se duhovno preporodila i promenila bioritam.

“Bio ritam mi se sasvim promeno, svaku noć bih bila u dubokom snu već oko ponoći a budila sam se već u pet ujutru i na terasi uz knjigu posmatrala svitanje. Zaista, tek kada se nađemo na nekom tako mirnom i spokojnom mestu spoznamo koliko zapravo živimo u ludom, brzom i stresnom vremenu. Pronašla sam svoj mir… Takođe, svakog jutra sam trčala, dosta plivala i zdravo sam se hranila, tako da je ovo putovanje bilo pravi preporod za mene”, poručuje popularna pevačica za PulsOnline.

Povezane vesti

Back to Top