in

Ana Nikolić se “plaši” demonstracija

Pevačica Ana Nikolić još jedna je od onih koji su rešili da se oglase u vezi sa demonstracijama koje se održavaju širom Srbije.

Ona kaže da nije trenutak za ovakva okupljanja i boji se šta mi to moglo da donese.

“Kao javna ličnost, kao društveno odgovorna ličnost, koja poštuje sve mere koje su bile propisane, ne mogu da ostanem nema na ovo sto se dešava! Ovo nije normalno! Sramotno je da ovakva slika Srbije obilazi svet. Ja sam apolitična osoba i ne zanima me politika, ali imam važno obaveštenje za sve koji imaju ideju o nekim šetnjama, demonstracijama.”

“Mislim da nije trenutak. Ja se bojim najgoreg scenarija, a to je da zdravstveni radnici, ali svi, poskidaju svoje mantile i izađu na ulice”, napisala je Ana i dodala:

“Ljudi, da li razumete da se celi svet bori sa koronom. Da li ste normalni? Kakav, bre, predsednik, kakva, bre, politika. Ljudi, saberite se, bre… Zdravstveni sistem nam puca, pakovaće nas sve u limenim sanducima,” nastavila je.

“Trenutno je nebitno čija je greska. Mi moramo da se saberemo kao narod. Ja sam deo ovog naroda i baš zato sam ovo i napisala. Nama neće pomoći niko osim nas samih! Ima vremena za demonstracije… Ljudi, nije trenutak…”, napisala je.