Prati nas

Ana Nikolić u panici zbog obilnog krvarenja

Vesti

Ana Nikolić u panici zbog obilnog krvarenja

Pevačica je zatražila pomoć najpoznatijih ginekologa

Par meseci nako rođenja ćerkice Tare, pevačica Ana Nikolić je dobila zdravstvene probleme zbog kojih je u velikoj panici. Kako pišu domaći mediji, Ana ima obilna krvarenja između ciklusa, zbog čega je zatražila pomoć najpoznatijih ginekologa u Narodnom frontu.

‘’Ako je nedavno počela sa zdravim načinom života i redovno odlazi na treninge, ceo njen život se promenio. U poslednjih nekoliko meseci je primetila da se između dva ciklusa nešto čudno dešava sa njenim organizmom, tačnije da povremeno prokrvari. Kako je to u početku bilo manjeg intenziteta, nije pridavala previše pažnje. Međutim, kako je nakon nekoliko nedelja krvarenje postalo obilnije, ona se mnogo uplašila. Kao i sve žene bila je svesna da na takve simptome mora da reaguje i da se obrati ginekologu, pa je zakazala pregled kod jednog od najboljih ginekologa u Srbiji’’, rekao je izvor za Alo, pa dodaje da joj je suprug Rasta trenutno najveća podrška.

‘’Doktor joj je predložio da bi najbolje bilo da sada miruje, da se što manje nervira, jer je vrlo moguće da je krvarenje posledica stresa. Ipak, Ani nije svejedno zbog cele situacije, jer se mnogo uplašila i sve je to nervira. Rasta joj je velika podrška u svemu i svakodnevno joj govori da nema razloga za brigu i stres. Ani to mnogo znači, posebno posle svega što su prošli u proteklih par meseci, kada im je brak bio u krizi’’, kaže izvor.

‘’Anina situacija može da bude ozbiljna, ali i ne mora da znači. Obilna krvarenja mogu biti uzrokovana i hormonalnim disbalansom, stresom, ali i ako postoje miomi, odnosno benigne izrasline na zidovima materice’’, rekao je izvor za kraj.


3 komentara

3 Comments

 1. Ime

  21. 03. 2018. at 10:25

  Ani sve najbolje ali zasto ovo objavljujete?? Kakvi su ovo izvori koji plasiraju ovakve informacije. Imajte malo ukusa i postovanja prema slavnim licnostima.

 2. FF

  21. 03. 2018. at 11:54

  Stvarno ne mogu da verujem da se ovo pise! Nema vise intime. Strasno! Sta vas, a i nas, briga sta se desava sa njenim ciklusima?! Wtf!!

 3. k

  21. 03. 2018. at 15:30

  ovo dvoje koriste brak, kilograme, trudnocu, krvarenje SVE samo da bi dosli do naslovnih strana. Dobre su vam pesme slusamo vas svakako NE BLAMIRAJTE SE

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top