Prati nas

Televizija

Ana Nikolić u “Prvom kuvaru Srbije”

Ana i Daniel na snimanju "Prvog kuvara Srbije"

 

I dok su mediji raspravljali da li će i pod kojim uslovima pevačice Jelena Karleuša i Seka Aleksić zajedno biti učesnice novog rijalitija ružičaste televizije Prvi kuvar Srbije, njihova koleginica Ana Nikolić mudro je ćutala. Nje čak nije ni bilo na spisku potencijalnih učesnika tako da njeno učešće u rijalitiju predstavlja pravo iznenađenje.

Pevač Daniel Đokić putem Instagrama otkrio je da zgodna Paraćinka učestvuje u kulinarskom rijalitiju. “Ana i ja na snimanju Prvog kuvara Srbije!!! ;)”, napisao je on.

Ovo neće biti prvi rijaliti za pevačicu – ona je učestvovala u rijalitiju Farma, ali je posle par dana diskvalifikovana, zbog čega je morala da napusti rijaliti. Podsećanja radi, spekuliše se da će u rijalitiju Prvi kuvar Srbije učestvovati: Romana Panić, Big Lale, Cakana, Bojana Stojković, Marko Kon, Danijel Đokić i Suzana Mančić.

Redakcija Tracara.com

5 komentara

5 Comments

 1. MAJA

  28. 08. 2012. at 10:06

  HHAHAHHAHAAHHAHHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAH
  :DD

 2. Laza

  28. 08. 2012. at 12:46

  Smarate sa ovim rijalitima!

 3. :)))

  28. 08. 2012. at 13:12

  Bolje da je isla u “Prvi vozac Srbije”, mozda bi sta i naucila trebace joj…

 4. seljanka sa sela

  28. 08. 2012. at 15:14

  Zar ona nije trebala da smanji usne?…..

 5. DBoss

  28. 08. 2012. at 21:58

  A hoce li iko objasniti koncept tog rijalitija? Mislim…pricate vec nedeljama o njemu,a niko ne spominje o cemu ce se tu zapravo raditi. Kakvo sad snimanje??? Zar to nece biti LIVE,mislim,ulazak u kucu,ili ce samo snimati epizode kao onaj FAIL od Prvog poslasticara Srbije.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top