in

Anabela na ivici egzistencije jer hoće da se razvede?!


Anabela Atijas rešila je da se razvede od supruga Andreja, koji ju je pretukao prošle nedelje, no to će uticati na njen život.

Nakon što se Andrej iselio iz stana u kojem Anabela živi sa ćerkama Ninom i Blankicom, ona će, po svemu sudeći, živeti od alimentacije koju će Andrej plaćati za njihovu ćerku.

Naime, kako izvor blizak Anabeli navodi, njih dvoje su živeli od izdavanja Andrejevih nekretnina širom primorja, bez čega je ostala, a od pevanja već izvesno vreme slabo zarađuje.

„Anabela nije mnogo razmišljala kada je Andreja izbacila iz stana. Bilo joj je bitno samo da nađe svoj mir, međutim, pitanje je od čega će sad živeti. I sama Luna pričala je u „Zadruzi 2″ da njenu majku već dugo niko neće da angažuje za nastupe zbog svega što je uradila u prvoj sezoni. Anabeli je poslovno mnogo naškodilo sve što je Luna uradila. Zato je sa Gagijem odlučila da ponovo sastavi grupu Fanki Dži kako bi zaradili neke pare,“ navodi izvor za Svet.

„Ona se dosad izdržavala od Andrejevih nekretnina u Hrvatskoj, Grčkoj i na Tenerifima. Kada se razvede od njega, sigurno joj neće biti lako. Ostaće joj samo bedna alimentacija, a poznato je da Atijas nema običaj to da plaća. Gagi svakako ne plaća izdržavanje ćerki, tako da će ostati sama i potpuno švorc,“ rekao je izvor.

Anabelin bivši muž i poznati denser Gagi Đogani je u odličnim odnosima sa bračnim parom Atijas, čemu svedoče fotografije na njihovim Instagram profilima, te će se on potruditi da ih pomiri.

„To što se Anabeli desilo jeste strašno i od Andreja to niko nije očekivao. Razgovarao sam sa oboma i gledam to da rešim kao njihov prijatelj. Nadam se da će se sve završiti kako treba,“ rekao je Gagi.

loading...