Prati nas

Foto

Anastasija Ražnatović objavila fotku sa dečkom

(foto: Instagram/raznatovicanastasija)

(foto: Instagram/raznatovicanastasija)

O ljubavnom životu Anastasije Ražnatović se mnogo spekuliše, pa je tako često povezuju sa raznim poznatim frajerima, ali ona već nekoliko meseci unazad odbija da priča o svom privatnom životu, jer joj taj vid pažnje upropasti svaku vezu.

Ipak, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović se fotkala sa novim dečkom i objavila spornu fotografiju na Instagramu, ali kako bi ga zaštitila od medijske pompe, ona ga je isekla sa fotke, ostavljajući ipak svojim pratiocima (preko pola miliona njih!) da nagađaju kome to Anastasija sedi u krilu, odnosno čija to istetovirana ruka leži prisno položena na dnu njenog stomaka.

(foto: Instagram/raznatovicanastasija)

(foto: Instagram/raznatovicanastasija)

loading...
6 komentara

6 Comments

 1. nenad

  23. 03. 2017. at 12:01

  prelep je….

 2. banana

  23. 03. 2017. at 13:44

  Oj Seljaci steram vam ga majci!

 3. Sirena

  23. 03. 2017. at 14:22

  Smoriste vise sa ovom malom glupačicom…..

 4. nenad

  23. 03. 2017. at 15:13

  Nikad dosta dece pevaljki

 5. G.W

  23. 03. 2017. at 23:46

  Kada sam vidio ovu sliku na Instagramu, kontam evo ova opet hoce paznju, sad ce svi da prenose u medijima ovu glupost i da smaraju sve zive “Ko je misteriozni decko u cijem krilu sedi Anastasija Raznatovic?” kad ono…stvarno se to desilo, ja nmg ?

 6. Makarona

  24. 03. 2017. at 11:26

  Pazi, svi je prate na instagramu, svi znaju sve, a svi se zgrazavaju kad novinari skidaju slike sa njenog instagrama i stavljaju ih u novine jer znaju da ce velika vecina da pogleda. Ali svi se zgrazaju i jedva cekaju da pljucnu, jer valjda jedino tako mogu da prokomentarisu nesto o nekom sa kim se nikad nece naci ni u istom postanskom broju a kamoli nesto drugo. Smesno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top