Prati nas

Hot!

Angelina Jolie ima čak tri nove tetovaže

Angelina Jolie

Angelina (foto: Instagram)

40-godišnja glumica i velika humantiraka Angelina Jolie koja je trenutno u Kambodži i snima film o Khmer Rogueu (komunistička partija osnovana u Demokratskoj Kampuči u Kambodži, koja je postojala četiri godine) može da se pohvali sa tri nove tetovaže. 

Sva tri tattoo-a se nalaze na glumičinim leđima. Dve tetoveže su stari budističko- tajlandski simboli i mantre, dok je treći tattoo podseća na kutiju iliti Yanta poznata još i pod imenom Paech chaluaek koja je simbol dobrih dela.

Angelina tetovaže

Novi dodaci (Foto: Karl Larsen/Coleman-Rayner)

Nove tetovaže dele mesto sa nekim starim, poput Know Your Rights, tradicionalnog tajlandskog tigra i kambodžanskih spisa koje su na Angelininim leđima već duže vreme. Nagađa se da su tetovaže od ove godine, pošto još nisu bile primećene ni na jednom crvenom tepihu. Ajarn Noo Kanpai je najverovatnije umetnik koji je odgovoran za izgled pevačicinih tetovaža. Ovaj duo je već ranije radio zajedno, kad je Jolie tetovirala tigra 2004. godine i tetovažu na lopatici 2003. godine.

Angelina Jolie pre

Angelina, pre novih tetovaža (foto: Wirelmage)

Glumica je poslednih par meseci zaposlena snimanjem filma First they killed my father, ali i bavljenjem pitanjem o sve većem broju izbeglica. Prema nekim izvorima, u isto vreme kada se Angelina tetovirala, i njen suprug Brad Pitt je takođe ukrasio telo tetovažom i to citatom iz pesme Boba DylanaWe live, we die but I know I’ll be with you. Spomenuti Ajarn Noo Kanpai je radio i Bradovu tetovažu, pritom je koristio isto mastilo, kako bi veza među bračnim parom ostala neraskidiva.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top