in

Angelina Jolie neprepoznatljiva u novoj ulozi


Američka glumica Angelina Jolie dobila je novu ulogu u filmu Come Away, čija radnja prethodi drugim Diznijevim filmovima, Alisi u Zemlji Čuda Petru Panu. 

Lik koga Angelina glumi u filmu se zove Rose, a glumac David Oyelowo, podelio je sliku sa seta na svom instagram nalogu.

View this post on Instagram

Our film COME AWAY is now in the can! Can’t wait to share this magical reimagining of Alice in Wonderland and Peter Pan with you all. ?❤️??

A post shared by David O (@davidoyelowo) on

Angelina izgleda gotovo neprepoznatljivo sa plavom, uvijenom kosom, a pored nje u filmu glume i David Oyelowo, Michael Caine, Anna Chancellor i Clarke Peters.

Ovo je prva veća uloga glumice nakon njenog rastanka od Brada Pitta 2016. godine. Par se, inače, i dalje prepucava po medijima oko starateljstva nad decom. U poslednjoj rundi međusobnih optužbi para nekada poznatog kao Branđelina, Pitovi advokati kažu da je glumac od razlaza 2016. platio više od 1,3 miliona dolara za račune koje su napravili glumca i njihovo šestoro dece.

U dokumentima podnesenima sudu u Los Anđelesu stoji da je Pitt osim toga pozajmio Angelini osam miliona dolara za kupovinu kuće u kojoj sada živi. Advokatica Angeline Jolie optužila je u utorak glumca da nije platio nikakvu ”značajnu” alimentaciju u prethodnih godinu i po dana. Pitovi advokati, međutim, kažu da su te optužbe “loši pokušaji manipulacije medijima”.