Search
Close this search box.

Ariel Liquid Powder – prašak i gel u jednom!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ariel predstavlja svoj najnoviji Liquid Powder koji objedinjuje čišćenje garderobe, otklanjanje mrlja i zaštitu tkanine.

Ariel shvata da žene vole modu i eksperimentisanje sa novim materijalima, ali i da pranje može oštetiti njihove omiljene komade garderobe. Kako bi im priskočio u pomoć, Ariel predstavlja svoju poslednju inovaciju: novi Ariel Liquid Powder. On ne samo da čisti garderobu i oktlanja mrlje već neguje tkaninu kako bi garderoba ostala lepa i dostiže potpuno novi nivo čistoće prilikom pranja garderobe.

Ariel Liquid Powder predstavlja kombinaciju najboljih sastojaka Ariel praška za šareni veš i specijalne tečnosti i pruža snažno čišćenje i zaštitu savremenih tkanina. Formula Ariel Liquid Powder obogaćena je ‘Deep Clean Complex’ formulom za dubinsko pranje i sadrži patentiranu mešavinu snažnih sastojaka za čišćenje, enzima i posebne ‘active cleaning booster’ tehnologije. Ova mešavina sastoji se od brojnih enzima, polistera za čišćenje i moćnih dodataka koji prodiru u masne mrlje bez nanošenja štete tkanini i garderobi.

Kako bi bolje razumeo način na koji žene doživljavaju svoju garderobu, Ariel je sproveo istraživanje u Južnoj Evropi, sa namerom da otkrije način na koji žene kupuju garderobu ali i kako je neguju. Sada vam Ariel otkriva da, jednoj ženi, strast za kupovinom i negovanjem odeće čini veliki deo svakodnevnice, gde samo 1% njih ne kupuje sebi nov komad garderobe svake godine. Zapravo, 67% žena sebi kupuje i do 20 novih komada garderobe godišnje, čime obogaćuju svoj garderober novim vrstama tkanina. Njih 40% je priznalo da kupuje odeću isključivo na osnovu toga kako im stoji, ne pridajući značaj tome kako će je prati i održavati.

Iako su tkanine evoluirale, načini njihovog održavanja nisu, ali i pored toga, 7 od 10 žena (68%) tvrdi da prate razvoj deterdženata uporedo sa razvojem tkanina.

Zahvaljujući dubokom razumevanju potreba tkanina i potrošača, Arielovi naučnici su kreirali potpuno nov proizvod koji neće samo čistiti garderobu već će je i štititi i unaprediti: Novi Ariel Liquid Powder je kombinacija praška i gela u jednom proizvodu*.

Ariel istraživanje je pokazalo da 79% žena koristi odstranjivače mrlja ali često ostaju nezadovoljne jer se mrlje ne uklone potpuno, bela garderoba potamni a šarena izbledi. Tada na snagu stupa Ariel Liquid Powder u svojoj punoj snazi:

Prvo, fino pranje s čepom za pred tretman tkanine nežno rastvara i uklanja mrlju pre nego što stavite garderobu u mašinu za pranje. Tada nastupa Arielov ‘Deep Clean Complex’ sa svojom mešavinom enzima, polimera za čišćenje i moćnih sastojaka i tvrdokorne i masne mrlje su u potpunosti uklonjene, dok su boje i printovi neoštećeni. Još jedna pogodnost Ariel Liquid Powder je što on ne ostavlja čestice i tvrde ostatke koji mogu oštetiti vlakna vaše garderobe. Zahvaljujući sjajnim prednostima Ariel Liquid Powder prilikom pranja i zaštite garderobe, vaša odeća će izgledati lepo i biti prijatna vašoj koži.

POSLEDNJE VESTI