Ariel Winter istetovirala zadnjicu!

Ariel Winter ima novu tetovažu i to ni manje ni više nego na- zadnjici! Internet je poludeo za ovim novim ukrasom na telu mlade glumice.

Zvezda serije Moderna porodica je na svom Snapchat nalogu podelila fotografiju nove tetovaže koja, kako se čini, prikazuje citat na stranom jeziku. Fotografija je nakon izvesnog vremena nestala sa njenog naloga, ali ne pre nego što su fanovi stigli da je sačuvaju, i podele sa ostalima.

Ariel je uz fotografiju tetovaže dodala i opis: ‘Ljubav sve rizikuje, a ne traži ništa‘, što je mnoge navelo da pomisle da je upravo to prevod originalnog natpisa koji je glumica istetovirala.

“Mislim da je tetoviranje zabavan način da izrazite sebe. Tetoviram samo nešto što je meni lično veoma bitno i značajno, i volim to.” rekla je Ariel za Entertainment Tonight.

Osoba koja novu tetovažu sasvim sigurno neće odobriti jeste otuđena majka mlade glumice, Chrystal Workman, koja je još u junu za In Touch podelila svoje mišljenje o ponašanju ćerke Ariel.

“Ona treba da odraste. Rekla bih joj da se pristojno oblači, da bude prelepa osoba kakva jeste. Osećam se veoma tužno što ima potrebu da se obnaži onda kada to nije neophodno” rekla je Chrystal i dodala: “Ariel je pametna, prelepa i talentovana. Nema potrebe da radi ovo, ona je lepa sa odećom na njoj” završila je majka popularne glumice.

 

Povezane vesti

Back to Top